Cinema a la Fresca

Roses ja compta amb una altra proposta per passar una revetlla de Sant Joan diferent a la de cada any

Revetlla de Sant Joan al Mas de Roses
Els gerents del Mas de Roses, Sergi Cañas i Yolanda De Groot

El Mas de Roses celebrarà la Nuit Blanche, una proposta consistent en un sopar per continuar amb una festa fins altes hores de la matinada

Des de fa uns anys a Roses, per celebrar la revetlla de Sant Joan, dona la benvinguda des de l’Ajuntament a la Flama del Canigó per seguidament fer una cercavila amb els gegants de Roses fins a l’espigó de la Riera Ginjolers per encendre la foguera. Un cop encesa comença l’espectacle dels focs artificials, i en acabar el castell pirotècnic, les milers de persones concentrades a l’Avinguda de Rhode i al passeig marítim gaudeixen del ball organitzat per l’Ajuntament de Roses a la mateixa Avda. de Rhode, que enguany anirà a càrrec de La Banda del Drac.

Però, aquest 2024, els rosincs i rosinques podran celebrar la revetlla de Sant Joan d’una manera molt diferent i espectacular gràcies a la proposta del Mas de Roses (antic Mas Bech), ubicat a la carretera de Palau-saverdera, al costat de la Zodiac.

I és que el Mas de Roses celebrarà la Nuit Blanche, una proposta que ens permetrà primer degustar el sopar elaborat per l’ocasió, i després gaudir de l’actuació en viu rumba catalana a càrrec de Brian de la Rumba, per continuar després amb les sessions dels DJ Popy i Sergi K, que amb els seus Supers Hits / Remember faran ballar de valent a tots els presents fins altes hores de la matinada.

Perquè es diu la Nuit Blanche?

Els gerents del Mas de Roses, Sergi Cañas i Yolanda De Grootm han volgut que la revetlla de Sant Joan també un caire solidari, per aquest motiu per cada persona que assisteixi vestida de blanc, es destinarà 5 euros a les entitats socials de la Vila, FADIR, l’Associació Tramuntanets i la Fundació Roses Contra el Càncer.