Roses ja disposa d’un gronxador per a infants amb mobilitat reduïda

Gronxador adaptat

El gronxador destinat a infants amb mobilitat reduïda

Roses ha posat en funcionament un nou gronxador apte per a cadires de rodes destinat a infants amb  mobilitat reduïda.

El gronxador, situat davant la pista annexa del Pavelló Poliesportiu, passa a ampliar els equipaments infantils inclusius instal·lats a Roses.

Segons ha informat el regidor d’Infraestructures i Serveis Públics, Juan Manuel Fernández, “el gronxador amb plataforma que permet la subjecció d’una cadira de rodes, que un cop fixada, el nen o nena pot donar l’impuls convenient a través d’una corda”. Fernández ha destacat que “per seguretat l’espai confrontant s’ha tancat en tot el seu perímetre per evitar qualsevol tipus d’incident amb altres usuaris del parc”.

Amb aquesta actuació, Roses compta amb un nou parc infantil adaptat a persones amb diversitat funcional que permet integrar nens i nenes de diferents capacitats en el joc, juntament amb els ja existents a la plaça del Rei i a la Riera Ginjolers.

L’acció s’emmarca dins el programa que l’Ajuntament desenvolupa per millorar l’accessibilitat i la inclusivitat dels espais públics i ha consistit en el subministrament i instal·lació del gronxador, així com la formació de l’àrea de seguretat necessària amb terra de cautxú i tanca, amb un cost total de 15.000 €.