Roses ja disposa d’un nou passeig i mirador sobre la badia

Ajuntament de Roses
Diferents imatges del nou passeig i mirador de Roses

A Roses han finalitzat les obres d’urbanització del passeig que transcorre en paral·lel a l’avinguda de Rhode, sobre el port pesquer de la població

Els vilatans de Roses ja poden gaudir d’un nou espai de  6.863 m2, entre voreres i cobertes dels edificis del port, que esdevé un nou passeig i un ampli mirador sobre la badia.

Les obres realitzades han permès incorporar un important tram del front marítim al passeig de Roses, al llarg de l’espai que transcorre entre l’entrada al port pesquer fins a la zona de les drassanes, sobre la planta de filetejat de peix. S’han millorat també amb escales i rampes la connexió amb l’àrea de les drassanes, per tal de millorar-ne l’accessibilitat.

El conjunt de les obres realitzades ha comptat amb un pressupost de 387.000 €, dels quals 250.000 € els ha finançat Ports de  la Generalitat.

El projecte, sumat al condicionament de l’aparcament de la platja dels Palangrers i a l’enderroc de l’antiga depuradora de marisc realitzats recentment, han millorat paisatgísticament i dotat d’un agradable passeig la façana marítima que transcorre en paral·lel al port i a la carretera del Far.

El condicionament de tot aquest espai prosseguirà ara amb la fase d’enllumenat

El projecte prosseguirà ara amb la fase de renovació d’enllumenat públic, obres que estan en procés d’adjudicació.