Roses millora el mirador de la Vila ubicat al Puig Rom

Mirador del Puig Rom de Roses
Els operaris de Rosersa col·locant un dels esglaons de la nova escala que tindrà el mirador del Puig Rom de Roses

Millores que facilitaran l’accés i faran més còmoda l’estada als visitants que hi pugin al mirador

Mirador del Puig Rom de Roses
Els operaris de Rosersa col·locant un dels esglaons de la nova escala que tindrà el mirador del Puig Rom de Roses

La gran quantitat de gent que puja al mirador de Santa Rosa del Puig Rom de Roses, tant de manera particular o amb el Tren Turístic que fa diversos viatges al dia, ha motivat que l’Ajuntament hagi decidit portar obres d’adequació i millora de la instal·lació.

Uns treballs que actualment estan realitzant els operaris de Rosersa i que consisteixen en “la creació d’una escala amb peces prefabricades de formigó, que substituirà a l’anterior feta de fusta, que tindrà també una barana per fer la pujada més còmoda als visitants fins al mirador als visitants”, ha destacat el regidor d’Infraestructures i Serveis Públics, Juan M. Fernández.

Així mateix, està previst fer una millora de l’accés i “la realització d’un aparcament de vehicles en condicions que tindrà una sèrie de places de pàrquing que abans no existien, ja que la gent aparcava on podia”, ha afirmat el regidor.

També l’Ajuntament col·locarà diversos bancs a la zona d’accès al mirador, la qual quedarà tota enjardinada amb plantes que necessiten poca aigua per la seva existència.

I en el perímetre pròpiament del mirador està previst col·locar una pèrgola metàl·lica que farà les vegades de sostre.

El termini d’execució dels treballs que tenen un pressupost de 13.800 euros, és d’uns 30 dies, amb la previsió que finalitzin aquest proper mes de desembre.