Roses fa un minut de silenci en memòria de les víctimes de l’atemptat d’ahir al Manchester Arena

Minut de silenci

Roses, lamentablement, ha hagut de celebrar un cop més un minut de silenci per condemnar un atemptat terrorista

L’atemptat terrorista de Manchester va provocar la mort de 22 persones, la majoria adolescents i, fins al moment, 59 ferits

Minut de silenci
Roses, lamentablement, ha hagut de celebrar un cop més un minut de silenci per condemnar un atemptat terrorista

Les portes de l’Ajuntament de Roses han tornat a ser l’escenari d’una nova mostra de repulsa i condemna a l’atemptat d’ahir al Manchester Arena d’aquest durant un concert de la cantat Ariana Grande

L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, regidors de l’equip de govern i de l’oposició, representants dels cossos de seguretat de la Policia Local, Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil, treballadors municipals, i ciutadania en general han protagonitzat aquest aquest acte com a mostra de condol i solidaritat amb els familiars de les 22 víctimes, molt d’elles adolescents i joves, d’aquest brutal atemptat.

“La veritat és que costa de pair, sembla que no això no té aturador i que no s’ha d’acabar, i tot i que sempre lamentem i mostrem la nostra repulsa per la mort d’innocents en atemptats terroristes, en aquest cas és molt més greu, perquè han anat on hi havia molta gent jove”, ha lamentat emocionada l’alcaldessa de Roses.

L’atemptat, perpetrat per un únic terrorista, també va provocar, fins al moment, 59 ferits.

En el que portem d’any, malauradament, ja s’han celebrat a Roses com d’altres poblacions d’arreu, tres actes de repulsa i condemna contra els atemptats terroristes. El primer va ser al mes de març per l’atemptat comés a Londres amb un balanç de 4 persones mortes i diversos ferits. I el mes passat, a l’abril es va fer també un minut de silenci per l’atac terrorista a Sant Petersburg, causant la mort d’11 persones i 45 més amb ferides de diversa consideració.