Roses neda 125.225 metres i recapta 856,60 € per l’esclerosi múltiple

Mulla’t per l’esclerosi múltiple

Diferents moments del 'Mulla’t per l’esclerosi múltiple' a la Piscina de Roses

Moltes gràcies a tots els usuaris i usuàries de la Piscina de Roses per mullar-se per l’esclerosi múltiple

El passat dilluns, 15 de juliol, la Piscina Municipal de Roses va acollir, per tretzè any consecutiu, la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”.

Aquesta campanya es tracta d’una acció de sensibilització social i de natació solidària a benefici de les persones afectades per esclerosi múltiple (EM), una malaltia neurològica crònica del sistema nerviós central, sent una de les malalties neurològiques més comunes entre la població de 20 a 30 anys.

Al llarg de tot el dia, rosincs i rosinques, amb molta presència de mainada, van fer que la Piscina de Roses tingués una assistència prou elevada amb l’objectiu de mullar-se per l’esclerosi múltiple.
Tant és així que els centenars de persones que es hi van apropar fins la instal·lació municipal van nedar un total de 125.225 metres i es va assolir una recaptació de 856,60 €, superant així la solidaritat assolida a Roses l’any passat.

lleugerament superior a l’any passat.

Marxandatge Mulla’t
L’objectiu era que cada participant nedéssiu els metres que volgués, a la vegada que col·laborés fent un donatiu i/o comprant algun dels productes de marxandatge (samarretes, bosses, tovalloles, gorres) per recaptar el màxim de diners possible a benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple, per una banda, a ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen la malaltia, i per altra, a poder continuar investigant sobre l’esclerosi.  

Inflables

Al llarg de tot el dia hi va haver instal·lat tot un circuit d’inflables que van fer les delícies dels més petits de la casa, els quals se’ls havia de pregar perquè sortissin de l’aigua, ja que la Piscina havia de tancar portes.destinats a la mainada i a les famílies

El gran salt

Com a novetat d’enguany es va fer el gran salt col·lectiu del Mulla’t, protagonitzat a la Piscina de Roses pels nedadors més joves i algun que altre monitor, que no s’ho va voler perdre. Tots de forma més i menys coordinada, van voler fer aquest acte simbòlic en suport dels afectats per l’esclerosi múltiple.