Roses fa un nou pàrquing davant la comissaria de la Policia Local per aparcar els vehicles policials

Illeta de la comissaria de la Policia Local de Roses

Projecte previst per encabir un pàrquing per als cotxes policials davant la comissaria de la Policia Local de Roses

Un pàrquing que es fa després de comprovar durant 6 mesos que no afecta el trànsit  de vehicles i vianants

Illeta de la comissaria de la Policia Local de Roses
Projecte previst per encabir un pàrquing per als cotxes policials davant la comissaria de la Policia Local de Roses

Fa aproximadament sis mesos, a mitjans del mes de desembre de 2015, l’Ajuntament de Roses, un cop rehabilitades les dependències dels cos de la Policia Local, va portar a terme una sèrie de millores de la via pública.
Uns treballs que van servir per encetar una prova pilot per mirar d’encabir un aparcament dels vehicles policials. Així, la illeta que hi havia es va derruir, deixant una vorera, àmplia per a les necessitats i comoditats dels vianants a l’entrada de la comissaria, a la vegada que facilitava el gir dels vehicles que venen pel carrer Tarragona cap a la Pujada de l’Escorxador.

I la punta de la illeta, tot i que també es va destruir, es va mantenir les seves dimensions de manera provisional amb pintura. L’objectiu, “era fer un pàrquing per als cotxes de la policia si primer es comprovava que aquesta reordenació anava bé tant per a la circulació de vehicles com per al trànsit de vianants”, va dir llavors el regidor d’Infraestructures i Serveis Públics, Juan M. Fernández.

I ara, un cop comprovat que “és beneficiós per a tothom i no molesta ningú, farem l’aparcament com s’havia previst per poder estacionar els cotxes policials”, ha dit Fernández.

Millora de la viabilitat

I sense sortir de l’entorn de la comissaria de la Policia Local, també s’està duent a terme una sèrie de millores per a la viabilitat dels vianants, “obres que estaven previstes, que les vam deixar fins que acabés la remodelació de les dependències policials i que consisteixen en fer els accessos dels pas de vianants en el carrer Tarragona, cantonada amb Pep Ventura, i de  davant l’entrada de la comissaria”.

Unes obres que tenen un cost, tot plegat, accessos vianants i pàrquing vehicles policials, de 10.800 euros, amb un termini d’execució d’entre 10 i 15 dies.