Roses obre el termini d’inscripcions per al servei de transport escolar del curs 2018-2019

Servei de transport escolar de Roses

Autobusos de transport escolar

El servei de transport escolar permet el desplaçament dels alumnes des del nucli i diferents urbanitzacions del municipi a les escoles públiques de Roses al mateix preu que fa 6 anys

Servei de transport escolar de Roses
Autobusos de transport escolar

L’Ajuntament de Roses posa a disposició dels escolars del municipi dues rutes de transport escolar amb les quals dona resposta a les necessitats de desplaçament que puguin tenir les famílies, englobant tant el centre com les urbanitzacions de la població.

Ruta 1

La ruta 1 realitza el recorregut La Garriga, El Cortijo i urbanització de Santa Margarita fins a les escoles Jaume Vicens Vives, Narcís Monturiol, Els Grecs i Montserrat Vayreda.

Ruta 2

La ruta 2, per la seva banda, comunica aquests mateixos centres escolars amb les urbanitzacions de Mas Fumats, Mas Boscà, Mas Mates i el nucli urbà.

Inscripcions

Les inscripcions es realitzen al mateix Departament d’Ensenyament, situat en el número 8 de la plaça Catalunya, en horari de 10 a 14 hores de dilluns a divendres, podent-se realitzar al llarg de tot el curs escolar o fins a esgotar places. La documentació que cal presentar en el moment de realitzar la inscripció és el DNI del pare/mare/tutor, el número del compte bancari i una fotografia mida carnet.

La documentació que cal presentar en el moment de realitzar la inscripció és el DNI del pare/mare/tutor, el número del compte bancari i una fotografia mida carnet del menor.

El preu del servei transport es manté igual des del 2013

El preu del servei és el mateix des de fa 6 anys, és a dir, de 26,50 € mensuals, i de 16 euros en el cas que només es faci ús d’un trajecte diari, l’anada o la tornada.