Roses obre els carrers de vianants als vehicles per facilitar els desplaçaments necessaris

Roses

El carrer Puig Rom que dona accés a la Plaça de l'Església, la qual es tornarà a tancar al trànsit de vehicles

Obertura dels carrers de vianants al trànsit de vehicles que respon a la demanda dels vilatans

A partir de demà, dijous 2 d’abril, els carrers de vianants del casc antic de Roses s’obriran al trànsit de vehicles per tal de facilitar la circulació i els desplaçaments d’aquelles persones que han de traslladar-se per portar aliments, medicaments o productes de primera necessitat a persones que ho requereixen.  

L’obertura de carrers respon a diverses sol·licituds rebudes a l’Ajuntament per part de veïns de la població, i té per objectiu facilitar les tasques que familiars i/o voluntaris estan duent a terme per atendre les necessitats de persones que no poden sortir de casa per realitzar les seves compres bàsiques. Es dona el cas, a més, que al casc antic de la població, on hi ha un major nombre de carrers de vianants, hi viu molta població de la tercera edat que necessiten d’aquests serveis.  

Amb l’obertura de carrers, que es mantindrà mentre duri l’estat d’alarma, es minimitza també el risc per a les persones que presten aquests serveis, reduint el temps d’estada a la via pública i els desplaçaments a peu pels carrers.