Roses obre les preinscripcions per al curs 2020-2021 de l’Escola d’Adults

Escola d'Adults de Roses
Detall de l'aula de l'Escola d'Adults de Roses / Foto: Ajuntament de Roses

Preinscripcions per al nou curs de l’Escola d’Adults de Roses que es poden realitzar fins al 29 de juny

L’Ajuntament de Roses apropa les persones adultes sense titulació acadèmica a la formació, facilitant la seva inclusió i el seu desenvolupament personal i laboral.
I ho fa a través de l’Escola d’Adults, la qual “fa una tasca molt important, ja que dona una segona oportunitat a les persones que no van poder estudiar o no van seguir amb els estudis en un moment determinat de les seves vides”, ha afirmat el regidor d’Ensenyament, Marc Danés,

Així, l’Ajuntament de Roses acaba d’obrir el període de preinscripcions de l’oferta formativa de l’Escola d’Adults per al curs vinent (2020-2021), i que es podran realitzar fins al proper 29 de juny.

Per tramitar la preinscripció cal realitzar una prova de nivell presencial, per a la qual cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 972 25 35 00.

L’Escola d’Adults de Roses, ubicada a les aules municipals del pis superior del Mercat Cobert, ofereix ensenyaments en idiomes (Inicial Castellà, Bàsic Castellà I i Bàsic Castellà 2); el curs de formació instrumental (nivell 1), destinat a iniciar o consolidar la lectura, l’escriptura, el càlcul i la cultural general; el curs de preparació per a les proves d’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM); i el curs de Graduat de Secundària (1r nivell).

“En moments de crisi com els actuals, la formació i els títols bàsics d’ensenyament són imprescindibles per a poder trobar un lloc de treball”, ha remarcat Danés.