Roses obre el període per concórrer a les autoritzacions dels serveis de temporada de les seves platges

Platja Nova de Roses

La platja Nova de Roses

Platja Nova de Roses
La platja Nova de Roses / Foto: arxiu

Les autoritzacions són per a exercir els serveis de caiacs, patins, gandules, punts d’amarrament i guinguetes de servei d’embarcacions de transport marítim de viatgers, d’activitats nàutiques recreatives, i guinguetes amb servei de bar

Els interessats  a obtenir una autorització per a la realització de serveis de temporada (transport turístic de passatgers per via marítima o activitat nàutica recreativa, lloguer de gandules, patins o caiacs i bar amb terrassa), a les platges de Roses, disposen fins al proper 10 d’abril per participar en el concurs d’atorgament d’autoritzacions.

L’objecte del concurs iniciat per l’Ajuntament de Roses és l’atorgament de les autoritzacions municipals necessàries per a l’explotació dels serveis inclosos en el Pla d’Usos de Temporada 2017/2021 a les platges i cales del municipi.

El concurs compren les autoritzacions per a exercir els serveis previstos en el Pla d’Usos de Temporada, “però d’una manera més racional per tal d’evitar que hi hagi monopoli i assegurar així una rendibilitat econòmica a la gent que es presenti al concurs”, ha manifestat el regidor de Medi Ambient, Carles Pàramo. Serveis de platges que segons el regidor, “tornaran a ser-hi els caiacs, els patins, les gandules, els xiringuitos, els  punts d’amarrament i guinguetes al servei d’embarcacions de transport marítim de viatgers i d’activitats nàutiques recreatives”.

El lliurament de les autoritzacions als qui resultin adjudicataris quedarà condicionat a l’aprovació del Pla d’Usos de Temporada per part de l’organisme oficial competent en matèria d’ordenació del litoral de la Generalitat de Catalunya i de Capitania Marítima de Palamós.

Les condicions generals i específiques que cada tipus d’activitat haurà de complir, així com els aspectes que es valoraran a l’hora d’atorgar les autoritzacions, es poden consultar en el plec de condicions administratives i tècniques que regeix aquesta convocatòria. Els plecs, juntament amb la resta de documentació a presentar, es poden consultar a través de l’apartat “Perfil del Contractant” de la pàgina web de l’Ajuntament de Roses, o bé directament en el següent enllaç.