Roses obre en la seva totalitat 38.000 m2 de zona verda a la ciutadania

Zona verda de Roses de 38.000 m2

Els operaris de ROSERSA enderrovant la part superior de la tanca perimetral del terreny de l'antic càmping Bahia

Els 38.000 m2  de superfície corresponen al terreny on s’ubica el recinte firal de l’antic càmping Bahia  

Zona verda de Roses de 38.000 m2
Els operaris de ROSERSA enderrocant la part superior de la tanca perimetral que envolta el terreny de l’antic càmping Bahia

L’Ajuntament de Roses va comprar a l’INCASOL l’any 2014 el terreny on estava ubicat l’antic càmping Bahia. Una superfície de 38.000 mde zona verda, que actualment és utilitzat tant per la ciutadania per celebrar esdeveniments lúdics, culturals i esportius, com pel consistori per organitzar els concerts i les barraques de la Festa Major.

I l’Ajuntament de Roses ja va portar a terme al juliol de 2016 una primera actuació per tal d’obrir parcialment aquest espai treien la tanca de reixa metàl·lica i col·locant en el seu lloc unes estaques de fusta amb el suficient espai per a l’accés de vianants, però no de vehicles.

I la setmana passada es va endegar la segona part del projecte per obrir aquests 38.000 mde zona verda  a la ciutadania “enderrocant la tota la tanca perimetral, però deixant uns 80 cm d’alçada, perquè tothom que passi pel voltant pugui veure el que s’està fent quan se celebra un esdeveniment a l’antic càmping Bahia, i no doni la sensació que és un espai tancat”, ha manifestat el regidor d’Infraestructures i Serveis Públics, Juan M. Fernández, per assenyalar que un cop enderrocada la tanca “s’acabarà d’enllestir amb un sobre i una mà de pintura, per finalment posar tres portes corredisses amb l’entrada lliure a tothom , però amb una balisa d’alçada per a que no entrin les autocaravanes i utilitzin aquest espai com un càmping, perquè ja no és”, ha explicat Fernández.

Un cop finalitzat aquest projecte i es comprovi quina utilitat li donen els rosincs i rosinques a aquesta zona verda “per adequar-la a les seves necessitats”, ha afirmat el regidor.

Tot i que els treballs no tenen fixat un termini d’execució “perquè com l’Ajuntament el fa a través de ROSERSA, els seus operaris treballen en aquesta obra quan no tenen altres serveis més urgents”, està previs que per a la Festa Major de 2017 estigui enllestit.