Roses ofereix 1.100 places als nens i joves de la Vila per participar als Casals d’Estiu 2018

Casals d'Estiu de Roses

Aquest proper dilluns, 16 d’abril, s’obren les inscripcions per al Casal Esportiu, el Casal Infantil i el Tardaestiu

Casals d'Estiu de RosesEntre aquest proper dilluns, dia 16 i el 20 d’abril, l’Ajuntament de Roses obre el període de preinscripcions per participar en els Casals d’Estiu 2018 per a infants d’entre 4 i 14 anys, que es realitzaran durant els mesos de juliol i agost a la població, i que enguany ofereixen un total de 1.100 places. En cas que quedin places vacants, s’obrirà una segona fase de preinscripció per la resta d’infants d’altres municipis, del 2 al 4 de maig.

Enguany, l’oferta de casals inclou el Casal Esportiu (per a nens i nenes nascuts entre 2004 i 2011), el Casal Infantil (de 2006 a 2014) i el Tardestiu, que engloba la totalitat d’aquestes edats i oferirà tallers i activitats lúdiques durant la franja horària de tarda.

Per participar en qualsevol de les modalitats que ofereixen els casals municipals de Roses, és indispensable tramitar una preinscripció prèvia per a la reserva de plaça. El període de preinscripcions està obert del 16 al 20 d’abril i aquestes es poden realitzar a través de l’adreça web inscripcions.roses.cat les 24 hores del dia.

Si es vol l’opció de Casal de matí i de tarda conjuntament, s’ha de fer la preinscripció i inscripció en el casal anomenat “Combinat” i podrà ser un Combinat esportiu + tardestiu o un Combinat infantil + tardestiu.

El Casal Esportiu es realitzarà al Pavelló Poliesportiu Municipal i comptarà amb la pràctica d’esports com voleibol, handbol, futbol, bàsquet, tennis, natació, bàdminton, hoquei, piscina recreativa, en horari de 9 a 13 h.
Per la seva banda, el Casal Infantil tindrà lloc a una de les escoles públiques del municipi i oferirà, també als matins de 9 a 13 h, diversió i entreteniment amb jocs populars i tradicionals, tallers, manualitats, danses, cançons, activitats a la platja i a la piscina, entre d’altres.
El casal Tardestiu ofereix activitats lúdiques, esportives i artístiques, en aquest cas en horari de tardes, de 16 a 19 hores.

Les activitats es divideixen en grups en funció de l’edat, adaptant-se a les característiques i necessitats pròpies de cada grup i ofereixen un espai de trobada i diversió durant l’estiu, amb diversos recursos educatius i de lleure. L’Ajuntament ofereix també un servei de menjador de 13 a 16 hores per a aquelles famílies que necessitin cobrir també la franja del migdia.

Podeu consultar preus, horaris i informació complementària en els document adjunt: