Inici Actualitat Roses ofereix un certificat de professionalitat dirigit a persones en situació d’atur

Roses ofereix un certificat de professionalitat dirigit a persones en situació d’atur

Les aules de l'equipament cultural de Ca l'Anita estan homologades per impartir formació titolada

Aquest certificat de professionalitat s’obtindrà amb la realització del curs d’Atenció a la Dependència, tot i que està previst oferir, posteriorment, la corresponent titulació en d’altres cursos de diferents àmbits

Les aules de l’equipament cultural de Ca l’Anita estan homologades per impartir formació titolada

Roses obre una nova via de formació envers la qualitat. Així, a banda dels cursos de formació per la temporada de tardor, ofereix la possibilitat de realitzar un curs d’Atenció a la Dependència, amb el qual un cop finalitzat els participants obtindran el Certificat de Professionalitat per poder treballar en un centres geriàtric.

Fins l’actualitat, l’Ajuntament de Roses no podia oferir la possibilitat d’obtenir un títol per manca d’aules homologades per a tal efecte. “És una de les avantatges de l’equipament cultural de Ca l’Anita, ja que les seves característiques ens ha permet homologar les seves aules per poder fer formació certificada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, i per tant la persona que realitzi el curs obtindrà el seu títol d’Atenció a la Dependència”, ha afirmat el regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens.

Aquest curs és el que s’ha decidit oferir des de l’Àrea de Promoció Econòmica “perquè és la demanda que ens han fet arribar des dels centres geriàtrics de Roses i la comarca per la manca de personal que pateixen, i per tant més possibilitats per a la gent que el faci d’entrar en el mercat laboral”, ha assenyalat Llorens, remarcant que “aquest és el primer, però la previsió es poder oferir més cursos en altres àmbits per poder obtenir la seva corresponent titulació.

Aquest curs amb titulació està dirigit, principalment, a persones en situació d’atur pels quals serà totalment gratuït.

Exit mobile version