Roses ofereix un curs de jardineria i manteniment de piscines dirigit als Ni-Ni

Cursos de formació de Roses

L’Àrea de Promoció Econòmica de Roses ofereix aquest curs  de jardineria i manteniment de piscines en detectar una demanda ocupacional en aquest sector, com també succeeix en el d’Atenció a la Dependència

Cursos de formació de RosesLa formació de tardor-hivern està composada com és habitual pels cursos d’idiomes, concretament en el nivell inicial d’anglès, francès i alemany, “cursos que enguany es faran a Ca l’Anita”, ha afirmat el regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens.

Però com a novetat d’aquest cursos de formació d’enguany l’Ajuntament de Roses ofereix un de “jardineria i manteniment de piscines , i un altre de “monitor de menjador i transport escolar, pensats pels joves que ni treballen ni estudien, i que estan inscrits al programa de Garantia Juvenil” ha assenyalat Llorens.

Aquest curs de jardineria i manteniment de piscines és molt complert, ja que es composa de 155 hores dividits entre classes teòriques i pràctiques “i que donarà la possibilitat al jovent d’entrar en el mercat laboral, ja que és un sector en el que hem detectat una demanda ocupacional pel que fa als establiments turístics com hotels i càmpings, i fins i tot en finques particulars”, ha remarcat el regidor.

Uns cursos que tenen un cost zero per a tothom, tant per l’Ajuntament com per als participants, ja que és fruit de la col·laboració entre el consistori rosinc i la Cambra de Comerç, “i ja tenim previstos poder fer d’altres cursos a cost zero gràcies a aquesta col·laboració amb la Cambra”, ha desvetllat Fèlix Llorens.

I pel que fa a la demanda l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses també ofereix un curs d’Atenció a la Dependència, el qual, i per primer cop, els participants rebran un certificat de professionalitat per poder treballar en una residència geriàtrica. “Creiem que és una bona oportunitat tant per la gent desocupada com per la que ja està treballant en aquest sector i que l’agradaria obtenir un títol oficial”, ha explicat el regidor.

I dins dels cursos de formació de tardor-hivern de l’Ajuntament de Roses hi seran també els clàssics d’Emprenedoria i Creació d’Empresa “i que sempre tenen molt d’èxit de participació per part dels emprenedors”, ha dit el regidor de Promoció Econòmica.

Inscripcions

Els interessats en realitzar quelcom dels cursos s’han de dirigir tots els dies, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 hores, al SAC, Servei Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Roses, situat a la plaça Catalunya nº 12.

També es pot fer via web a inscripcions.roses.cat