Roses ofereix el servei de transport escolar per a totes les escoles pel curs 2015-2016

Servei de transport escolar de Roses

Autobusos de transport escolar

Obertes les inscripcions per al servei de transport escolar al preu de 26,50 € mensuals, i 16 € si només es fa ús d’un trajecte diari (anada o tornada)

Servei de transport escolar a Roses

A partir del proper dilluns 24 d’agost, el Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses obre les inscripcions per a aquelles famílies interessades en fer ús del servei de transport escolar durant el curs 2015-2016. El servei permet el desplaçament dels alumnes des del nucli i diferents urbanitzacions del municipi a les escoles públiques de Roses.
L’Ajuntament de Roses posa a disposició dels escolars del municipi dues rutes de transport escolar amb les quals dóna resposta a les necessitats de desplaçament que puguin tenir les famílies, englobant tant el centre com les urbanitzacions de la població. Així, la línia 1 realitza el recorregut La Garriga, El Cortijo i urbanització de Santa Margarita fins a les escoles Vicens Vives, Narcís Monturiol, Els Grecs i Montserrat Vayreda. La línia 2, per la seva banda, comunica els centres escolars amb les urbanitzacions Mas Fumats, Mas Boscà, Mas Mates i nucli urbà.
Les inscripcions es realitzen al mateix Departament d’Ensenyament, situat en el número 8 de la plaça Catalunya, en horari de 10 a 14 hores de dilluns a divendres, i restaran obertes al llarg de tot el curs escolar o fins a esgotar places. La documentació que cal presentar en el moment de realitzar la inscripció és el DNI del pare/mare/tutor, el número del compte bancari i una fotografia mida carnet.
El preu el servei és de 26,50 € mensuals i 16 € si només es fa ús d’un trajecte diari (anada o tornada).