Roses organitza aquests dies de Setmana Santa un Campus de Bàsquet

Campus de Bàsquet de Setmana Santa de Roses
A dalt, representants del Club Bàsquet Roses, el Rotary Club i l'Ajuntament de Roses amb les samerretes del A dalt, representants del Club Bàsquet Roses, el Rotary Club i l'Ajuntament de Roses amb les samerretes del Campus, i a sota tots el participants. jugadors i entrenadors

El Club Bàsquet Roses va inaugurar ahir un Campus al Pavelló Municipal d’Esports

Campus de Bàsquet de Setmana Santa de Roses
A dalt, representants del Club Bàsquet Roses, el Rotary Club i l’Ajuntament de Roses amb les samerretes del Campus, i a sota tots el participants

Ara que han arribat les vacances escolars de Setmana Santa, el Club Bàsquet Roses ha inaugurat un Campus per donar solució a aquells pares i mares es troben amb el problema d’on deixar els seus fills i filles durant aquest dies mentre ells se’n van a treballar.
Un Campus que es va encetar ahir i que va superar les expectatives de participació que havia previst el club, ja que “calculàvem que s’inscriurien una trentena de nens i nenes i avui -per ahir- s’han presentant un total de 65 d’edat compreses entre 7 i 15 anys”, va afirmar el president del Club Bàsquet Roses, Martí Roca, el qual va assegurar que l’organització d’aquest Campus “va ser una demanda dels mateixos entrenadors, que fa anys que demanàvem de fer-ho perquè hi ha molt nens i nenes de Roses que ho feien però s’anaven a l’Escala o Figueres, i enguany, gràcies a la col·laboració del Rotary Club i l’Ajuntament de Roses l’hem pogut organitzar a casa nostra”.

Un Rotary Club Roses-Empuriabrava que ha volgut implicar-se en l’organització d’aquest I Campus de Bàsquet de Setmana Santa de Roses “perquè igual que hi participem en moltes altres accions aquí a Roses, ens van oferir poder participar en aquest Campus i com vam veure que és una molt  bona idea vam decidir formar part”, va afirmar el president de l’entitat filantròpica, Joaquim Cusí. I la manera de participar ha estat amb l’aportació de les samarretes de bàsquet per cadascú dels participants del Campus.

Per la seva part, el regidor d’Esports, Juan Manuel Fernández, va afirmar que la col·laboració de l’Ajuntament de Roses “ha estat cedint, com sempre que es demana,  el Pavelló Municipal d’Esports per, en aquest cas, poder celebrar aquest Campus de Bàsquet, que en definitiva no deixa de ser un casal on la mainada aprèn, es diverteix i a més cada nen i nena ha rebut una samarreta ben xula gràcies al Rotary Club”.

En el Campus, que se celebra fins al proper dijous en horari de 9 a 13 h, i de 15 a 18 h (amb l’opció de poder-se quedar dinar al Pavelló) els joves participants aprenen els conceptes bàsics del bàsquet a través dels entrenadors i monitors del club com Joan Gelabert, Juan Pérez, Aina Gratacós, Albert Clopés i Miquel Soler.

Entrenadors i monitors que comptaran amb la col·laboració d’exjugadors/es del Club Bàsquet Roses com l’Ana Jodar, que va ser-hi ahir; i Raul Galobardes i la Laia Moia que ho passaran aquests dies pel Campus.

Donat l’èxit de participació que ha obtingut aquest I Campus de Bàsquet de Setmana Santa de Roses, la voluntat de Martí Roca és continuant organitzar-lo cada any per aquestes dates.