Roses organitza la I Fira del Voluntariat

I Fira del Voluntariat

La finalitat és donar a conèixer la tasca de les Associacions Socials de Roses per captar voluntaris

I Fira del VoluntariatL’Associació Tramuntanets, la Fundació Roses contra el Càncer, l’Associació Catalana de Síndrome de Moebius són entitats socials amb l’objectiu d’ajudar a totes aquelles persones que pateixen una determinada malaltia.
La Xarxa de Convivència té una altra finalitat, però també social, i ja ho diu el seu nom, la convivència, però entre persones de diferents cultures, religions i creences.
I l’Associació dels Amics dels Animals es preocupa de trobar una llar a la quantitat d’animals que, per desgracia, es troben al carrer.
Totes elles han confirmat la seva participació a la I Fira del Voluntariat que se celebrarà a Roses el proper 7 de desembre a la plaça de l’Església de  Roses de les 10 del matí fins a les 7 del vespre.

Una fira que té com a objectiu que aquestes entitats tinguin l’oportunitat de donar a a conèixer la seva tasca amb la intenció de captar voluntaris. Perquè és cert que les associacions de caràcter social necessiten diners per portar a terme els seus projectes, però no és menys cert que també voluntari per poder portar-los a terme.

Així que tota aquella persona que vulgui donar un cop de mà a alguna d’aquestes entitats, aquest proper dissabte té una immillorable oportunitat.

Cal destacar que Càritas i Creu Roja no podran participar perquè actualment tenen molta feina en Centre de Distribució d’Aliments, CDA, i FADIR no assistirà perquè se’ls va comunicar als seus representants tot just després d’haver confirmat la seva presència.

Un entitat amb finalitat social, Guinea Conakry podria ser que també participés a la I Fira del Voluntariat, però hores d’ara encara no ha confirmat la seva assistència.