Roses participa al Pla Estratègic de l’Alt Empordà

Pla Estratègic de l’Alt Empordà
Un moment de la reunió amb el regidor de Promoció Econòmica de Roses, Ambrosio Martínez (esquerra)

El Consell acull la primera reunió de treball del Pla Estratègic de l’Alt Empordà amb la participació de l’Ajuntament de Roses

Pla Estratègic de l’Alt Empordà
Un moment de la reunió amb la presènicia del regidor de Promoció Econòmica de Roses, Ambrosio Martínez (esquerra)

El passat dimecres es va celebrar a la sala de plens del Consell Comarcal la primera reunió de treball de la Mesa institucional del Pla estratègic en l’àmbit del desenvolupament econòmic i d’ocupació a l’Alt Empordà i del Pla d’acció sectorial en l’àmbit del desenvolupament turístic.

La trobada, encapçalada pel president del Consell Comarcal, Xavier Sanllehí, va acollir una vintena de representants, tant polítics com tècnics, de la mateixa institució comarcal.

Així els Ajuntaments de Roses, amb el regidor de Promoció Econòmica, Ambrosio Martínez, com a representant, de Figueres, Castelló d’Empúries, l’Escala, Llançà, Cadaqués, Peralada, Navata i el Port de la Selva, el Consorci Salines Bassegoda i l’Associació Empordà Turisme.

Durant la reunió es van començar a plantejar les línies de treball i els objectius a assolir durant el 2015, així com les fórmules de finançament de les accions que finalment s’acordi tirar endavant, sempre dins dels objectius establerts en el Pla. A partir d’aquesta trobada els tècnics elaboraran diferents propostes concretes que seran aprovades en una propera reunió de la Mesa institucional.