Roses participarà en la segona edició de la campanya “Posem-li pebrots al càncer”

Posem-li pebrots al càncer

El 29 i 30 de gener els supermercats Condis oferiran bosses de pebrots, els beneficis de les quals es destinaran a ajudar els malalts oncològics

Posem-li pebrots al càncerAmb motiu del Dia Mundial contra el Càncer, que se celebra el 4 de febrer, la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) posa en marxa la segona edició de la campanya “Posem-li pebrots al càncer” que compta amb la col·laboració de Condis Supermercats.

Una campanya de divulgació i captació en la que la Fundació Roses contra el Càncer prendrà al supermercat Condis de la Vila, ubicat a la Gran Via Pau Casals, nº 178-184.

La campanya “Posem-li pebrots al càncer” té com a objectiu fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia i difondre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats de la FECEC. En aquest sentit, les aportacions recollides permetran continuar amb els projectes de suport i atenció als malalts oncològics i a les seves famílies. Així mateix, aquesta acció solidària se suma a altres iniciatives que es desenvolupen amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer i que també actuen d’acord amb el codi europeu, destinat a prevenir la malaltia.

La campanya “Posem-li pebrots al càncer” es desenvoluparà els propers divendres i dissabte 29 i 30 de gener als 335 establiments Condis de Catalunya, on els voluntaris oferiran una bossa amb dos pebrots, un de verd i un de vermell, a canvi del preu simbòlic d’1,5 euros.

Cal destacar que també els supermercats Condis fomenten la solidaritat entre el seu personal i col·laboradors, els quals hi participen tant des dels punt de venda com des de la plataforma central.

En el marc online, està previst que la campanya “Posem-li pebrots al càncer”  tingui un destacat ressò a xarxes socials, on els ciutadans estan convidats a fer arribar les seves fotografies amb la bossa de pebrots, tant al Facebook com al Twitter de la FECEC i de Condis amb el hashtag #pebrotscancer.

Els voluntaris interessats a col·laborar o tenir informació sobre la campanya es poden posar en contacte a través del telèfon 972 15 12 95.