Roses participarà en el programa “+60 Alt Empordà. Propostes per a un envelliment actiu”

Consell Sectorial de la Gent Gran de Roses

Representants del Consell Sectorial de la Gent Gran de Roses

Aquest programa va ser un dels punts que es van tractar la reunió del Consell Sectorial de la Gent Gran de Roses celebrada dimecres 

Consell Sectorial de la Gent Gran de Roses
Representants del Consell Sectorial de la Gent Gran de Roses

El Consell Sectorial de la Gent Gran de Roses es va reunir dimecres, 30 de març, en una nova sessió de debat i presentació de propostes entre l’Ajuntament de Roses i les diferents entitats i col·lectius implicats en polítiques i accions que afecten les persones majors de 65 anys del municipi.
Un dels principals punts que es van tractar va ser el programa “+60 Alt Empordà. Propostes per a un envelliment actiu” impulsada pel Consell Comarcal, i en el que Roses té previst participar juntament amb d’altres poblacions de la comarca. Un projecte que té per objectiu la diagnosi i l’impuls de projectes destinats a la població major de 60 anys del territori.

El Consell Sectorial de la Gent Gran de Roses està integrat per representants dels Casals d’Avis de la Vila, de la residència geriàtrica, de diferents entitats assistencials i professionals i per representants polítics i tècnics del consistori. El seu objectiu és establir les vies per a un treball conjunt entre tots els agents que treballen en l’àmbit de la gent gran, creant ponts de diàleg i debat per a l’optimització i millora de les accions impulsades tant des de les entitats com des de l’Ajuntament.

D’altra banda, també es va posar sobre la taula el programa cultural que es desenvoluparà entre els propers mesos de maig i juny entorn al món del cinema, i la programació de tallers participatius que se celebraran a partir del proper mes de setembre.

Així mateix, es va fer una valoració del cicle de xerrades, dirigit a la gent gran, desenvolupat  durant els dos darrers anys.  i la programació de tallers participatius a partir del proper mes de setembre.

El Consell Sectorial es reuneix periòdicament, amb un mínim de dues sessions anuals.