‘Roses Patrimoni Viu’ és la nova proposta per donar a conèixer la riquesa històrica de la Vila

Vila de Roses

‘Roses Patrimoni Viu’ compren unes jornades per a la difusió del patrimoni local que es desenvoluparan durant 1 mes i 6 dies

Vila de RosesCada any, cap al mes d’octubre, se celebren les Jornades Europees del Patrimoni. I Roses, en aquest sentit, té molt de potencial donada la seva riquesa patrimonial. Per aquest motiu, des del departament de Cultura de l’Ajuntament “ja fa temps que estem treballant per difondre el nostre patrimoni al llarg de l’any, perquè tenim la sort que Roses té un patrimoni importantíssim com cultural i històric, i ara l’hem volgut donar més importància dedicant 1 més i 6 dies a unes jornades per a la difusió del patrimoni local, que coincidiran també amb la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni”, ha afirmat el regidor de Cultura i Festes, Francesc Giner. Jornades Europees del Patrimoni que enguany se celebraran els dies 12, 13 i 14 d’octubre.

I aquesta nova proposta és diu ‘Roses Patrimoni Viu’, la qual des demà divendres, 21 de setembre, fins al 27 d’octubre, programarà exposicions, conferències, visites guiades i comentades, presentació de llibres i fins i tot, la projecció d’un documental.

Tot la programació de ‘Roses Patrimoni Viu’ es pot consultar més detalladament clicant AQUÍ.