Suquet de peix de Rose

Roses posa a l’abast del vilatans la gestió i consulta dels edictes municipals

Els rosincs i rosinques podran consultar a partir d’ara i via internet els edictes municipals sense haver de desplaçar-se a l’Ajuntament

Ajuntament de RosesL’Ajuntament de Roses posa a l’abast de la ciutadania el nou servei e-Tauler, eina que permet a partir d’ara la publicació, gestió i consulta d’edictes electrònics mitjançant internet, evitant la seva publicació en format paper i els desplaçaments innecessaris dels usuaris fins a les dependències municipals. El nou e-Tauler substituirà completament el tauler físic situat al vestíbul de l’Ajuntament, que s’anul·larà en els propers dies.

Així, a partir d’ara ja és possible consultar telemàticament els anuncis i edictes oficials de l’Ajuntament de Roses sense haver de desplaçar-se a les oficines municipals, gràcies a la posada en marxa del nou tauler d’edictes electrònic, l’anomenat e-Tauler. El nou portal permet a l’usuari cercar qualsevol edicte que tingui vigent el seu període d’exposició pública, facilitant aquesta recerca filtrant els continguts per matèria, per paraula clau o per administració/organisme de procedència.

Igualment, per a la pròpia administració, aquesta eina possibilita l’enviament i recepció electrònics d’edictes entre administracions sense haver de recórrer al correu postal. Un altre avantatge és la immediatesa en la publicació.

La implantació d’aquest nou portal passarà a partir d’ara a ser l’únic canal de publicació d’actes i comunicacions oficials del consistori rosinc i substituirà el tauler físic existent fins ara en el vestíbul de l’Ajuntament, que s’eliminarà en els propers dies.

L’e-Tauler és un servei que ofereix el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) per a la publicació i gestió d’edictes electrònics. Es tracta d’una eina de publicació certificada que permet un control automàtic del període d’exposició i la integritat de la informació que s’hi exposa.
Aquest nou servei respon a la voluntat del consistori rosinc per modernitzar i agilitzar tràmits, facilitar a la ciutadania l’accés a la informació i dotar-se d’eines d’eficiència. Al mateix temps, impulsa mesures d’estalvi econòmic i de sostenibilitat ambiental en no haver d’utilitzar el format paper per fer públiques les actes i comunicacions generades per l’Ajuntament.

L’e-Tauler de l’Ajuntament de Roses està disponible a través de la web municipal www.roses.cat o bé a l’adreça d’Anuncis i edictes.