Roses posa el seu grau de sorra per assolir les 2.291 tones d’aliments recollits en la Gran Recapte

Als cins hipermercats de Roses que han col·laborat enguany en la Gran Recapte s’han recollit 13.412 quilos d’Aliments per a famílies necessitades. Uns 10.000 recollits pels voluntaris de la Creu Roja i la resta per la gent de Càrites

Roses ha tornat a demostrar el seu vessant més solidari a través del Gran Recapte del Banc d’Aliments. Voluntaris de la Creu Roja i Càrites es van distribuir pels hipermercats que han volgut col·laborar enguany en aquesta causa solidària en ajuda dels més necessitats. Mercadona, Bon Preu, Carrefour, Condis, Caprabo i Spar han estat els centres comercials que s’han sumat al Gran Recapte del Banc d’Aliments de Catalunya. I han estat la llar dels voluntaris durant dos dies, divendres dia 30 de novembre i dissabte 1 de desembre.

En total a Roses s’ha recollit 13.142 quilos, quantitat que, sens dubte, ha ajudat a assolir les 1.700 tones d’aliments recollits a tot Catalunya. Tant la Vila de Roses com el país sencer han batut la quantitat d’aliments recollits l’any passat durant 48 hores.

L’èxit del Gran Recapte, però, suposa només un 10% del total d’aliments que recullen durant l’any el Banc d’Aliments de Catalunya. Productes que es distribueixen a entitats socials que els reparteixen entre les families més necesitades i sense recursos.