Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Roses present a una de les fires de turisme de referència a Europa, la de París

Ajuntament de Roses
L'estand de Roses al Salon Mondial du Tourisme de París

Entre el 14 i el 17 de març, l’Àrea de Turisme de Roses està present al Salon Mondial du Tourisme de París, una de les principals fires del sector turístic que es realitzen actualment a Europa.

Ajuntament de Roses
L’estand de Roses al Salon Mondial du Tourisme de París

El turista francès es troba entre els visitants més nombrosos que arriben a Roses i és en general, un visitant molt fidel a la destinació. Cal destacar que la celebració del Saló de Turisme de París coincideix amb l’època en què el públic es troba programant les seves vacances, per la qual cosa resulta molt important la presència en aquest certamen.

La participació de Roses té lloc per segon any consecutiu i es realitza dins l’estand de Turespaña. El Saló de Turisme de París, que se celebra als Parc d’Exposicions Porte de Versalles, rep una gran quantitat de visitants (99.800 en l’edició de 2018), i suposa el més important aparador turístic de França.

L’Oficina de Turisme de Roses mostrarà al llarg d’aquests quatre dies l’àmplia oferta de la qual disposa la població en els seus diferents àmbits (natural, patrimonial, esportiu, gastronòmic, lúdic…) per consolidar un mercat emissor molt important per a la destinació i potenciar la connexió AVE París – Figueres-Vilafant.