Roses, present a la Fira Mercat de Mercats de Barcelona

Fira Mercat de Mercats
Roses a la Fira Mercat de Mercats de Barcelona

L’Oficina de Turisme de Roses participa a partir d’avui i durant tot aquest cap de setmana, a la Fira Mercat de Mercats, que té lloc a la cèntrica plaça de la Catedral de Barcelona

Fira Mercat de Mercats
Roses a la Fira Mercat de Mercats de Barcelona

En una acció promocional organitzada per l’Agència Catalana de Turisme, Roses compta amb un espai expositiu sota la marca Costa Brava-Girona, des d’on oferirà durant tot el cap de setmana, informació de les especialitats gastronòmiques,  restauració i establiments de Roses, així com informació turística i d’interès sobre la població.

Mercat de Mercats és la gran fira anual dels mercats de Barcelona, un concepte que reuneix a productors, productes, comerciants i consumidors en el centre de la ciutat, per promoure la seva activitat, i que en la seva darrera edició assolí més de 250.000 visitants. Des d’aquest migdia, les botigues dels paradistes dels mercats de Barcelona i dels elaboradors de productes artesans vinguts d’arreu del país, oferiran el bo i millor dels seus productes. Degustació de tapes, sessions d’elaboració de receptes o xerrades amb restauradors i enòlegs se succeiran al llarg dels tres dies que dura la fira, a banda de la possibilitat de planificar vacances i escapades a les diferents destinacions participants.

Aprofitant aquest important aparador gastronòmic, Roses compta amb un espai des del qual oferirà durant els tres dies que dura la mostra, informació relativa a la cuina pròpia del municipi, restauradors, establiments i peculiaritats gastronòmiques, alhora que informació turística diversa. L’actuació se suma a les diferents accions promocionals en què participa l’Àrea de Turisme del consistori rosinc per diferents ciutats de la geografia catalana, de l’estat espanyol i del nord de França. En aquesta ocasió, amb un esdeveniment turístic i enogastronòmic idoni per atreure un turisme de proximitat.