Roses present per segon any consecutiu a l’Euro Winners Cup de Futbol Platja

Dani Haro rematant a porta en el partit entre La Nucia i el BSC Vybor d'ucrania

El rosinc Dani Haro amb l’equip La Nucia de València, i l’equip femení del Roses Platja són a Portugal disputant l’Euro Winners Cup, la Champions League de Futbol Platja

Dani Haro rematant a porta en el partit entre La Nucia i el BSC Vybor d’ucrania

Per segon any consecutiu Roses té representació a l’Euro Winner de Futbol Platja, que ve a ser la Champions League de futbol per la UEFA, amb la diferència que en l’Euro Winner els millors equips d’Europa de l’especialitat es disputen el títol de millor equip del continent en unes eliminatòries que es porta a terme des del passat diumenge, 2 de juny, a Nazaré, Portugal, país que té contractat organitzar aquesta competició durant tres anys.

I el rosinc Dani Haro, després de debutar l’any passat en la màxima competició europea de Futbol Platja enrolat en les files de l’equip portuguès Biblioteca Instrução e Recreio, torna a jugar enguany l’Euro Winner. “Estava previst que jugués un altre cop l’Euro Winner també amb un equip portuguès, però em va arribar l’oferta de La Nucia, d’Alacant, i com aquest no havia de disputar la frase prèvia, com sí que ho havia de fer l’equip de Portugal, vaig decidir anar amb club de Futbol Platja de La Nucía”, ha explicat Dani Haro.
Cal a dir, però, que l’equip La Nucia ja no podrà lluitar pel títol de campió a la final, que es disputarà demà diumenge, ja que va ser eliminat a quarts de final.

Euro Winners Cup
Dani Haro (dreta) amb les jugadores i l’equip tècnic del Roses Platja femení

Però el paper de Haro a Portugal no acaba en la seva participació com a jugador de l’equip de La Nucia, ja que com a director del Club Esports Platja és el màxim representant de l’equip femení del Roses Platja, que també es troba a Nazaré per competir en l’Euro Winners femenina.

Un Roses Platja de dona que ha anat també, per segon any consecutiu, “amb l’objectiu d’igualar o superar el sisè lloc de l’any passat, i per això hem vingut amb un equip que l’hem reforçat amb jugadora de la Selecció dels Estats Units, una altra de la Selecció holandesa i una tercera, internacional amb Espanya”,ha explicat Dani Haro des de Nazaré.