Roses presenta el cartell de Carnaval més rosinc i més carnavaler dels darrers anys

Carnaval de Roses 2018
L'alcadessa de Roses Montse Mindan al costat de l'autor del cartell, Jordi Pérez, i el regidor Francesc Giner

L’autor del cartell, Jordi Pérez, és un rosinc de 35 anys que fa molt que viu el Carnaval de Roses des la colla Pim Pam Pum

Carnaval de Roses 2018
L’alcadessa de Roses Montse Mindan al costat de l’autor del cartell, Jordi Pérez, i el regidor Francesc Giner

L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, el regidor de Carnaval i Festes, Francesc Giner i el dissenyador Jordi Pérez, han presentat aquest matí el Cartell del Carnaval de Roses 2018, que esdevé el més rosinc i més carnavaler dels darrers anys, degut a que Pérez, és un jove nascut a Roses i que viu el Carnaval des de dins des de fa molt de temps.

Una obra que s’ha presentat en ple estiu, quan falta molts de mesos per a la celebració de la festa de disfresses “perquè volem donar difusió ara, que és quan més visitants té Roses al llarg de l’any”, ha manifestat Giner, després d’assenyalar que amb aquest nou cartell seguim apostant per la creació d’artistes i professionals locals, els quals poden mostrar les seves particulars visions que tenen d’una festa que coneixen molt de prop”.

El cartell representa un pare i un fill disfressats “donant a entendre que és un carnaval per a tothom, per a pares i fills, és a dir,  per a la família, on són diumenge al matí a la porta de la Ciutadella, a perquè és la imatge que jo tinc de la festa, on tothom espera allà la sortida de la desfilada, i per això per mi és molt representativa la Ciutadella, perquè la festa comença cada dia allà mentre saludem als amics, als nostres veïns, mentre xerrem i ens divertim”, ha assenyalat l’autor.  

En aquest sentit, l’alcaldessa Montse Mindan ha destacat que “hem trencat un motllo de cartells que reflectien sempre la badia, o si més no la disbauxa de la nit, i aquesta vegada el que estem dient que és un carnaval per a tothom, per a les famílies, per passar-ho bé tots junts i, en definitiva, és el carnaval pel qual fa molt de temps que estem lluitant”.

L’autor Jordi Pérez i el seu cartell

Jordi Pérez és dissenyador gràfic amb una trajectòria professional de més de 15 anys i molt implicat en la celebració del Carnaval de Roses, ja que es disfressa en cada edició i participa activament , també, en les barraques de la Festa Major.
El diumenge de Carnaval és per ell, “si surt un dia assolellat”, el dia que millor plasma l’essència de la festa rosinca.

Els colors que dominen el fons de tota la imatge, volen també plasmar aquesta idea de claredat, de llum i d’alegria que marca el diumenge de Carnaval.

Aquesta proposta serà la imatge omnipresent del Carnaval 2018 a Roses (del 8 23 al 27 de febrer), ja que amb ella s’il·lustraran totes les campanyes i material promocional que l’Ajuntament realitza en cada edició per a la difusió d’aquesta festa, tant arreu de Catalunya com al sud de França.

El material de merxandatge es composa cada any de cartells, programes, revistes, samarretes, pins i davantals, que es posaran a disposició del públic a l’Oficina de Turisme de Roses pels volts de Carnaval.