Roses presenta la Ciutadella, el Castell de la Trinitat i el seu Palau de Congressos a Madrid

Meetings Incentive Summit
Un moment del Meetings Incentive Summit, que se celebra avui a Madrid

L’Ajuntament de Roses assisteix avui al Meetings Incentive Summit de Madrid

Meetings Incentive Summit
Un moment del Meetings Incentive Summit, que se celebra avui a Madrid

El MIS (Meetings Incentive Summit) que se celebra durant la jornada d’avui a les instal·lacions del Wanda Metropolitano de Madrid, reuneix agències i organitzadors d’esdeveniments d’Espanya i internacionals. Al llarg de la jornada, se succeeixen les ponències i presentacions de destinacions dedicades al turisme de reunions, incentius, congressos i exposicions. Roses és present oferint informació de les prestacions i característiques que ofereixen el Palau de Congressos, la Ciutadella i el Castell de la Trinitat per acollir esdeveniments i congressos de diversa tipologia.

El MIS és el punt de trobada que ofereix als organitzadors de reunions, jornades i esdeveniments la possibilitat de conèixer de primera mà els millors proveïdors d’Espanya i Portugal. En cada edició es donen cita prop de 200 organitzadors (agències de viatges, d’esdeveniments i incentius, organitzadors de corporacions, associacions, etc.) i més de 100 expositors (hotels, destinacions, proveïdors de serveis…), entre els quals enguany es troba Roses.

Al llarg del dia, l’Àrea de Turisme de Roses presentarà al públic especialitzat del MIS les característiques i prestacions que ofereixen l’equipament del Teatre-Palau de Congressos i els recintes monumentals de la Ciutadella i del Castell de la Trinitat, per a la realització d’esdeveniments de diferent tipologia (congressos, activitats culturals, jornades empresarials, etc), així com la resta de serveis, oferta hotelera i atractius de què disposa la població per oferir una àmplia oferta complementària.