Roses presenta novetats per als nous cursos de formació per aquesta tardor de 2015

Ajuntament de Roses

Un moment de la presentació de l'oferta formativa de Roses per aquesta tardor

Un nivell més avançat d’Anglès i els cursos d’Excel i Processadors de Textos són les novetats en la formació de Roses per aquesta tardor

Ajuntament de Roses
Un moment de la presentació de l’oferta formativa de Roses per aquesta tardor

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses torna ha organitzar per aquesta propera tardor noves edicions dels cursos de formació adreçats a aturats o a persones que volen formar-se i millorar les seves condicions laborals o el seu negoci, donant continuïtat a la formació donada altres anys com el curs de francès (nivells inicials), d’alfabetització digital, d’emprenedoria i creació d’empreses, i de gestió i innovació en el comerç.

Enguany, però, la programació formativa inclou novetats pel que fa als cursos d’idiomes, ja que “introduïm un curs més avançat d’Anglès”, i també pel que respecte a la informàtica, “que a part de l’Alfabetització digital i el d’Internet, enguany incorporem un tercer de full de càlcul, el que seria l’Excel, i un quart que seria de Processador de Textos, el Word”, ha avançat el regidor de Promoció Econòmica de Roses, Fèlix Llorens durant la presentació de l’oferta formativa de cara a l’inici del curs 2015/16, que ha portat a terme, aquest matí, juntament amb l’alcaldessa Montse Mindan.

Una oferta formativa amb la qual l’Ajuntament de Roses continua “donant prioritat en la formació en idiomes a totes aquelles persones relacionades amb el comerç, o bé que volen buscar feina en aquest sector, de la restauració o allotjament”, ha assenyalat Mindan.

Programa de Garantia Juvenil

El Programa de Garantia Juvenil, que també s’ha presentat aquest matí, és una iniciativa a nivell europeu que té com a objectiu de reduir l’atur juvenil, i amb la qual si els joves compleixen els requisits, en un termini de quatre mesos, la Generalitat l’oferirà una oferta de treball.

Està dirigit a joves entre 16 i 29 anys que no estiguin estudiant o treballant i per poder participar en aquest Programa de Garantia Juvenil s’ha de fer el perceptiu registre al CAR Jove de Roses, Avda. Gran Via Pau Casals, nº 39-45.

Cal destacar que dins el Programa de Garantia Juvenil els joves gaudiran de descomptes en les inscripcions als cursos organitzats per Promoció Econòmica i Turisme de Roses.