Roses presenta un nou format d’activitats dirigides als joves

CAR Jove

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Roses presenta un nou assortit d’activitats i cursos creats arran de la seva relació amb joves del municipi

CAR JoveTal i com ja estava especificat en el seu Pla Local de Joventut, el consistori rosinc porta treballant des de la passada primavera en un nou format d’activitats pels joves de Roses. Les nombroses trobades dels responsables de joventut amb joves de diverses procedències, grups, associacions, clubs, interessos i desinteressos, tant en format formal com informal, han donat com a resultat unes propostes que es veuran materialitzades en forma d’activitats, cursos o tallers, al llarg d’aquest hivern al CAR JOVE.

La novetat d’enguany és que es crearan grups que es moguin pels mateixos interessos. Un cop aquests s’han detectat, s’ha detectat que hi ha grupets aïllats de joves que busquen les mateixes coses. Per aquesta raó, l’esforç anirà dirigit a què es puguin trobar i que ells mateixos s’encarreguin de muntar-ho a la seva manera. En aquest sentit, ja hi ha un grup de noies i noies interessades en aprendre a fer de DJ, que ja s’estan organitzant per poder aprendre’n.

A partir del dilluns, els responsables de Joventut visitaran els joves en els seus instituts, i els informaran de la trobada que s’ha previst pel pròxim dimecres 24 de setembre a les 18:30 hores al CAR JOVE. Allà se’ls informarà de tot el que podran fer a l’hivern i de les possibilitats que tenen de poder fer el que més els agradi.

La mateixa xerrada anirà dirigida als pares, el mateix dimecres a les 20 hores.

Actualment, s’està creant un grup de jardineria vertical que crearà uns murs vegetals a la zona de la ludoteca del CAR JOVE.