Roses programa teatre d’èxit i obres amb artistes locals per a la Temporada de Tardor

Temporada de Teatre de Tardor de Roses
Marc Danés, Montse Mindan i Enric Matarrodona amb el cartell de programació de la Temporada de Teatre de Tardor de Roses

Deu espectacles de teatre, música i per al públic infantil és la proposta per a la Temporada de Tardor al Teatre Municipal de Roses

Temporada de Teatre de Tardor de Roses
Marc Danés, Montse Mindan i Enric Matarrodona amb el cartell de programació de la Temporada de Teatre de Tardor de Roses

La bona resposta de públic assistint als espectacles programats al Teatre Municipal de Roses durant la tardor ha esperonat al departament de Cultura del consistori anar a la recerca que obres que actualment estan triomfant a Catalunya, per una banda, i per un altre, d’apostar per portar artistes locals, de casa nostra, actuar a Roses. “És una proposta de 10 espectacles de teatre, música i teatre infantil, i en el que tenen cabuda el concert solidari de Nadal de la Fundació Roses Contra el Càncer i, com no, la tradicional obra ‘Els Pastorets’”, ha anunciat el regidor de Cultura de Roses, Marc Danès. Uns espectacles que tindran, ha destacat Danès, el mateixos preus que l’any  passat per assistir a veure’ls.

Abel Polk torna a Roses amb ‘Sí, Primer Ministre’

Abel Folk, protagonista del film ‘Morir en tres actes’ rodada íntegrament a Roses i amb actors del Grup de Teatre, tornarà a la Vila rosinca, en aquest cas com a director, amb l’obra ‘Sí Primer Ministre’, que es representarà el 13 d’octubre a les 18:30 hores, ‘una comèdia que té el seu origen a la sèrie de televisió del mateix nom i interpretada per alguns dels actors més rellevants de Catalunya, com Joan Pera, Ferran Rañé i Carles Canut, entre d’altres’, ha remarcat el director del Teatre de Roses, Enric Matarrodona.

I la companyia Tequatre portarà a Roses una obra que va presentar el mes passat al Festival Internacional Amateur de Girona (FITAG), ‘Antígona a  Nova York’. Tequatre està formada per actors de Castelló d’Empúries i Figueres, que actuaran per primer cop a Roses, “estem molt content de poder portar al teatre de Roses obres interpretades per actors de casa nostra”, ha manifestat l’alcaldessa, Montse Mindan.
‘Antígona a Nova York es representarà el 10 de novembre a les 18 hores.

Optimist, la referència a Roses en Teatre Infantil

L’Associació Optimist que ja es tota una referència pel que fa al teatre infantil de Roses, té prevista la seva programació, com ja es tradició, pel primer diumenge de cada més. Així, ‘La princesa i el pèsol’, es representarà el 6 d’octubre, ‘Per un instant’ el 3 de novembre  i, finalment ‘Un toc de Pastorets’ l’1 de desembre.

Tradició i solidaritat

Un dels espectacles més tradicionals de les festes de Nadal arreu a Catalunya és la representació de ‘Els Pastorets’, i que es fa des de 1981 quan el Grup de Teatre la va recuperar.
Enguany, els més de cent actors i actrius que participen a l’obra pujaran dalt de l’escenari el diumenge 22 de desembre, el dia de Sant Esteve i per tercer cop el 29 de desembre. I sempre a la mateixa hora: les 18:30 hores.

I si ‘Els Pastorets’ és una tradició arreu Catalunya, el concert solidari de Nadal a benefici de la Fundació Roses contra el Càncer, ho és a Roses. Un concert que anirà a càrrec de la Sant Andreu Jazz Band, una formació nascuda a Barcelona al 2006,  dirigida per Joan Chamorro i integrada per joves d’entre 7 i 18 anys, sent la Big Band més jove d’Europa. Aquests joves oferiran el seu concert el 15 de desembre a les 6 de la tarda.

Les entrades es poden adquirir de forma anticipada a les oficines del teatre municipal, o per telèfon trucant al 972 15 25 32. Dues hores abans de la funció es podran adquirir a la taquilla del TMR.