Roses es promociona aquest cap de setmana al País Basc, a la Fira SEVATUR

Roses a la Fira SEVATUR

Estand de Roses i la Costa Brava a la Fira SEVATUR

Des d’avui i fins diumenge Roses estarà present a SEVATUR, una de les principals fires de turisme del País Basc

Roses a la Fira SEVATUR
Estand de Roses i la Costa Brava a la Fira SEVATUR

Des del 4 al 6 de març, Roses estarà present a SEVATUR 2016. Amb seu al Palau de Congressos Kursaal de Sant Sebastià, la fira permet exposar l’àmplia oferta d’activitats i atractius amb què compta Roses parant una especial atenció en el públic familiar, d’acord al perfil i tipologia dels visitants d’Euskadi que el municipi acull cada any.

Un any més, Roses ha volgut ésser present, juntament amb municipis de l’Alt i el Baix Empordà, en aquest important aparador turístic que representa la Fira Sevatur, atenent el fet que un alt percentatge dels turistes espanyols que visiten Roses procedeixen del País Basc (entorn al 25% del turisme estatal) i valoren molt positivament poder disposar amb antelació de tota la informació detallada sobre els seus destins vacacionals.

Durant aquests quatre dies, el municipi presentarà una variada oferta patrimonial i de productes turístics, culturals, gastronòmics i esportius… amb una accent específic en la seva promoció com a Destinació de Turisme Familiar, d’acord a les preferències i necessitats detectades entre el visitant basc que viatja a Roses, un mercat madur i molt interessant per al municipi, ja que valora molt la cultura i la gastronomia i acostuma a viatjar fora de temporada alta.

La fira Sevatur atrau molts visitants de Sant Sebastià i també de la seva zona d’influència com Navarra, Guipúscoa i País Basc francès. Com en edicions anteriors, Roses compartirà espai amb altres municipis de la Costa Brava, reforçant la presència del territori i donant així més força i interès per la destinació.

L’Àrea de Turisme de Roses continua així apostant per consolidar Roses com una destinació de referència i ho fa estant present a les fires de Turisme més importants d’Espanya. A més, la presentació amb empreses d’activitats i serveis de la comarca, permet oferir també un servei integral que atregui i satisfaci els visitants.