Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Roses rebutja contundentment l’agressió que va tenir lloc ahir a les Barraques de la Festa Major

Festa Major de Roses
El Punt Lila ubicat a les Barraques de la Festa Major de Roses

L’Ajuntament de Roses i les colles de carnaval participants en l’espai de Barraques de la Festa Major condemnen i expressen el contundent rebuig i demanen la col·laboració de la ciutadania per denunciar qualsevol agressió

Ahir, el Punt Lila va atendre a una noia que va denunciar haver estat víctima d’una punxada, sense símptomes de tractar-se de submissió química. Una pràctica perillosa i deplorable.

En un comunicat fet públic aquest matí, tant l’Ajuntament de Roses com les colles de carnaval participants a l’espai de les Barraques de la Festa Major condemnen i expressen de manera contundent el seu rebuig a aquesta agressió.

En el comunicat es destaca que “no es poden permetre més agressions i aquesta tasca de prevenció ha de ser compartida amb totes les vilatanes i vilatans de Roses. Per això, es demana la col·laboració de la ciutadania per a seguir denunciant qualsevol agressió física, verbal o sexual contra qualsevol persona”.

Des de l’Ajuntament de Roses donen tot el seu suport i solidaritat a la noia víctima de l’agressió, a més d’assegurar de continuar treballant per generar espais de festa segurs i eines per a conscienciar al conjunt de la població perquè tothom pugui gaudir de les nostres festes amb llibertat i tranquil·litat.

“Fets com aquests -s’assenyala en el comunicat- mostren la necessitat de continuar treballant des de les institucions, a través de campanyes de prevenció, de la tasca dels centres educatius i també dels protocols de seguretat dels cossos policials”.