Roses recapta en només 3 hores més de 1.000 € per a la investigació de l’ELA

FUNDELA

A dalt les joves del Centre Escolar Empordà durant la seva exhibició de ball, i a sota un moment de la sessió de Zumba

Es van recaptar 1.084 euros que es destinaran a FUNDELA, fundació dedicada a la investigació de l’Esclerosi Múltiple Amiotròfica, mitjançant una sessió de Zumba organitzada per la rosinca Eva Bueno a la plaça Catalunya

La rosinca Eva Bueno és una persona molt solidària. D’això pot donar fe algunes de les entitats i clubs de Roses, a més de moltíssims vilatans i vilatans.
Es necessita organitzar una Zumba per recaptar diners per quelcom objectiu o necessitat solidària? Allà que hi va l’Eva Bueno.

I l’Eva, el passat divendres va organitzar una Zumba, una més, amb l’objectiu de recaptar diners, però aquesta, a diferència de totes les que ha organitzat per ajudar als demés, “la faig per la meva mare, a la qual li van detectar fa un any i mig l’ELA, l’Esclerosi Lateral Amiotròfica, una malaltia per la qual no hi ha prou diners per investigar sobre ella, i faig això per ajudar a la meva mare i a totes les persones que la pateixen”, va explicar l’Eva Bueno.

Així, a les 5 de la tarda, va instal·lar una carpa a la plaça Catalunya, que com va explicar després el regidor de Festes, Èric Ibáñez, al públic assistent, “ens va demanar poder fer aquesta activitat per recollir diners destinats a investigar sobre l’ELA i, evidentment, des de l’Ajuntament no podíem fer una altra cosa que donar-li tot el nostre suport”. Un públic que, degut a la presència de molts de turistes francesos la regidora d’Esports, Vero Medina, va explicar en aquest idioma.

A la carpa l’Eva Bueno, la seva família i amics acceptaven “qualsevol donatiu pel qual regalàvem una samarreta de record de l’acte i els que feien una donació de 5 euros o més entren en un sorteig per anar a sopar dues persones al nou restaurant Sumac, que està al carrer Cap Norfeu, nº 22”.
Tot seguit es va iniciar la sessió de Zumba, tot i que abans joves estudiants del Centre Escolar Empordà va fer una exhibició de ball. Una sessió de Zumba que es va portar a terme fins a les 20 hores.

I des de les 5 de la tarda fins a les 8 del vespre, és a dir, en només 3 hores es van recaptar un total de 1.084 euros, “que aniran integrament destinats a FUNDELA, Fundació amb seu a Madrid que es dedica a l’estudi de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica”, va afirmar l’Eva Bueno, la qual va donar les “gràcies a tothom per la vostra solidaritat i la vostra ajuda, moltes gràcies”.