Roses recapta més de 4.000 € per l’Associació Catalana pels Drets Civils

360 persones s’apleguen a l’envelat de la plaça Frederic Rahola per gaudir del Dinar Groc en favor de l’Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC)

Dinar Groc a Roses
El Dinar Groc a benefici de l’ACDC va aplegar 360 persones a l’envelat de la plaça Frederic Rahola

El Dinar Groc organitzat per l’Assemblea Territorial de l’ANC, Roses per la Independència, i el grup local d’Òmnium Cultural, a l’envelat de la plaça Frederic Rahola, amb l’objectiu de recollir fons per a l’Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC), va esdevenir tot un èxit.

“Hem superat les previsions que teniem, que eren de 300 comensals, i hem arribat a la xifra de 360 persones que s’han solidaritzat amb la causa i, per tant, ha estat tot un èxit la resposta que hem tingut de la gent de Roses”, va afirmar la coordinadora de Roses per la Independència, Imma Carrion.

360 persones que van aportar més de 4.000 euros a l’ACDC, entitat composada pels familiars dels presos i exiliats polítics “per poder costejar les despeses del judici injust que patiran” va explicar Carrion.

Un judici que està previst s’iniciï el pròxim 12 de febrer i que segons Carrion “serà un moment clau, important pel país, però a la vegada que estem neguitosos per la injustícia de la seva celebració, estem esperançats que aquest judici pugui acabar en una absolució, que és el que volem tots”.

Els comensals independentistes van gaudir de l’àpat, composat per amanida, arròs, brunyols i cafè sota una lletres gegants amb la paraula LLIBERTAT, pancartes en anglès amb el lema “L’eutodeterminació és un dret, no un delicte” i el retrats de tots els presos polítics.

Segons va afirmar la coordinadora de l’ANC Roses, “nosaltres no es cansarem d’organitzar actes fins aconseguir la llibertat dels nostres presos polítics i del nostre país”.