Roses reconeix a l’equip Infantil del C.F. Base Roses el mèrit d’haver pujat a 1ª Divisió

Reconeixemnt esportiu de l'Ajuntament de Roses

Tots els integrants de l'equip Infantil del C.F. Base Roses amb les autoritats de l'Ajuntament durant l'entrega del diploma

Reconeixement esportiu que es va portar a terme ahir a la sala de plens de l’Ajuntament

Reconeixemnt esportiu de l'Ajuntament de Roses
Tots els integrants de l’equip Infantil del C.F. Base Roses amb les autoritats de l’Ajuntament durant l’entrega del diploma

El passat 11 d’abril l’Ajuntament de Roses va lliurar uns diplomes a 5 esportistes i 4 equips de la Vila en reconeixement dels mèrits esportius assolits durant el 2018.
Així, en total es va fer entrega d’un total de 9 de diplomes, però que en realitat s’haurien d’haver lliurat 10. A cinc esportistes i a cinc equips. Però, com en totes les bones famílies un petit malentès va fer que l’equip Infantil del C.F. Base Roses quedés en l’oblit i no fos degudament reconegut el mèrit d’assolir l’ascens a 1ª Divisió de la categoria, que, sens dubte, és tot un mèrit. O no?

I aquest malentès (en el qual ningú té la culpa perquè va ser això, un malentès, i si hem de culpar algú direm que la culpa fou del Txà Txà Txà) es va sub-sanar ahir en un acte que es va portar a terme a la sala de plens de l’Ajuntament de Roses.
Un acte senzill, però del tot merescut, en el que l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, el regidor d’Esports, Juan M. Fernández, el regidor de Benestar Social, Marc Danés i els edils d’ERC Roses, Joan Plana, Èric Ibáñez i Vero Medina van fer entrega a tots els jugadors i tècnics de l’equip Infantil de la temporada 2018-18 del Base Roses d’un diploma en reconeixement d’haver assolit aquest ascens.
Un diploma que, a més de l’ascens “reconeix -com va assenyalar l’alcaldessa- l’esforç, la il·lusió, la feina, la disciplina i el treball de tots plegats, jugadors i entrenadors, i que des de l’Ajuntament només ens queda que felicitar-vos”.

Felicitació que va fer extensiva també el propi president del club, Baldiri Ricart, així com agraïment a l’Ajuntament per fer-les als seus jugadors aquest reconeixement.

I l’acte va acabar com finalitzen tots els grans esdeveniments: amb un piscolabis per a tothom.