Roses recull 5.500 quilos de menjar en el primer dia del Gran Recapte d’Aliments

El Gran Recapte d'Aliments a Roses
Voluntaris durant el Gran Recapte d'Aliment de novembre de 2014 / Foto: arxiu

El Gran Recapte d’Aliments a Roses ha duplicat el nombre de voluntaris de l’any passat

Gran Recapte d'Aliments a Roses
Voluntaris del Gran Recapte d’Aliments a Roses durant ahir divendres

Durant el dia d’ahir divendres i avui dissabte els Bancs d’Aliments a Catalunya, repartits per les quatre províncies catalanes, Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida han portat a terme el Gran Recapte d’Aliments per ajudar a les persones més necessitades en uns temps tan difícils com aquests. Difícils sobretot, per aquells que menys recursos tenen per tenir una qualitat de vida mínimament acceptable.

I ahir divendres, en només un dia, i a falta de comptabilitzar la quantitat de menjar que s’ha recaptat avui dissabte, els 200 voluntaris repartits entre els següents 7 supermercats: Mercadona, els dos de Bon Preu, finalment es va afegir el de la plaça Frederic Rahola, el Lidl i el Carrefour i els dos de Caprabo, el que hi ha dins la Vila i el situat a les afores, han aconseguit recaptar i enviar al Centre de Distribució d’Aliments, CDA, 5.500 quilos de menjar.
Una xifra que un cop es comptabilitzin els quilos recollits avui, és similar a la d’ahir, es podrà superar la xifra de 10 tones de menjar recaptades l’any passat.

A Roses, població amb un teixit associatiu molt sòlid i fort, Càrites Parroquial i la Creu Roja han estat les entitats de recollir menjar per al Centre de Distribució d’Aliments.
Una acció per la qual es necessita de molts voluntaris, quan més, millor. I Càritas de Roses va fer una crida per a que la gent participés, ajudés per aconseguir quant més menjar, millor. I la societat, els vilatans de Roses no han fallat, duplicant el nombre de voluntaris de l’any passat. Del centenar de persones que van participar al 2013 s’ha passat enguany a 200 voluntaris, entre els que s’inclou l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, que va ser destinada al Mercadona.