Roses reformarà els vestidors del Pavelló Municipal d’Esports

Pavelló Municipal d'Esports de Roses

Els esportistes poden utilitzar aquells vestidors del Pavelló Municipal d'Esports on no s'ha fet cap actuació / Foto: arxiu

El ple ordinari del mes de setembre va aprovar inicialment i per unanimitat el projecte bàsic i executiu de reforma interior dels vestidors del Pavelló Municipal d’Esports

Pavelló Municipal d'Esports de Roses
Passadís dels vestidors del Pavelló Municipal d’Esports de Roses

30 anys fa que es va construir el Pavelló Municipal d’Esports. Tres dècades d’ús un dia sí, un altre també. Per aquest motiu, a principis d’any es va redactar el projecte de reforma i adequació de l’interior dels vestidors, els serveis generals i el vestíbul públic, millorant les condicions de salubritat i els acabats interiors existents. Projecte que va tenir l’aprovació inicial de tots els grups polítics de l’Ajuntament de Roses el passat ple ordinari del mes de setembre per passar a exposició pública.

Projecte que, segons ha manifestat el regidor d’Esports, Juan M. Fernández, està previst fer-ho en dues fases, “la primera és on es renovarà els acabats interiors dels vestidors, es substituiran els aparells sanitaris, l’enllumenat, els radiadors i el mobiliari”. Reformes que contemplen també canviar la distribució interior del nucli dels banys existents per permetre incorporar banys adaptats en dos dels vestidors i adequar els distribuïdors d’accés als vestidors i a la pista. A més, “el nou vestidor dels àrbitres se situarà en el lloc que ara s’utilitza com a magatzem dels espais administratius”, ha dit Fernández.

A la segona fase, està previst, segons el regidor, “renovar els acabats interiors de la zona de serveis generals, com els lavabos, i el vestíbul del pavelló, a més d’instal·lar proteccions solars a les obertures del distribuïdor d’accés als vestidors per l’exterior”.

El pressupost de l’obra es de 326.340,50 € (21% d’IVA inclòs), que desglossat per les dues fases significa que la primera té un cost de 260.090,46 €  i  la segona de 66.250,04 euros.

Actualment, la reforma dels vestidors i altres serveis del Pavelló Municipal d’Esports es troba en fase d’exposició pública, i si no es presenta cap al•legació es podria aprovar definitivament a finals d’any, tot i que les obres s’encetarien quan acabés la temporada esportiva dels diferents clubs que utilitzen les instal·lacions, és a dir, per al voltant del mes de 2017.

Així, tot i que el termini d’execució està previst pel total de l’obra (primera i segona fase), entre 5 i 6 mesos, el gruix dels treballs es faran en la època d’estiu, que és quan no hi ha competicions oficials, i quan no sigui tant necessària la utilització dels vestidors.