Suquet de peix de Rose

Roses regala rosers per a que els ciutadans els posin al balcó

Rosers a Roses
Rosers que regala l'Ajuntament de Roses dins la campanya “Posa un roser en el teu balcó”

L’Ajuntament de Roses endega la campanya “Posa un roser en el teu balcó”

Rosers a Roses
Rosers que regala l’Ajuntament de Roses dins la campanya “Posa un roser en el teu balcó”

Amb motiu de la V Fira de la Rosa, que enguany se celebrarà l’últim cap de setmana de maig, el departament de Promoció Econòmica i Turisme de Roses ha endegat la campanya “Posa un roser en el teu balcó”, així, “a tothom que ho desitgi els hi donem un roser per al que posi en el seu balcó i li doni un xic de color al poble”, ha manifestat el regidor Fèlix Llorens.

Això sí, totes les persones majors d’edat i que tinguin residència a Roses, que són els requisits que es demanen per tenir un roser, s’hauran “de comprometre a participar en el concurs de rosers que es farà dins les activitats de la Fira de la Rosa”, ha afirmat Llorens.

Precisament aquesta campana s’han iniciat per incentivar la participació en el concurs de rosers, “perquè no tothom disposa d’un roser per participar i així, nosaltres, els hi facilitem, primer, per a que hi participi la gent i, segon, per donar-li més vistositat als balcons de casa nostra”, ha dit el regidor de Promoció Econòmica i Turisme.

Els interessats en formar part d’aquesta campanya, doncs, hauran de cuidar el roser i cedir-lo a l’Ajuntament durant la Fira de la Rosa per tal d’exhibir-lo amb motiu de la Fira.

De moment, 20 rosers

Cal assenyalar que, en principi, l’Ajuntament té 20 rosers per donar, tot i que en funció de la demanda aquesta podria augmentar.

Per participar posant un roser al balcó, s’ha de fer la inscripció personalment al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Roses (plaça Catalunya, 12) de 9 a 14 hores de dilluns a divendres, a l’Àrea de Promoció Econòmica (c/ Madrid, 1) de 10 a 14 hores de dilluns a divendres, o a través d’internet a l’adreça http://eajuntament.roses.cat:8018/

Un cop la inscripció feta es podrà recollir el roser a la mateixa Àrea de Promoció Econòmica en un termini de 7 dies, sinó es donarà de baixa la inscripció.