Roses registra fins a 66 casos positius de coronavirus durant l’última setmana

Coronavirus a Roses
Els positius de coronavirus han augmentat a Roses durant la darrera setmana

Es recorda a la població de Roses que demà, dimecres 5 de maig, i dijous dia 6, tindrà lloc al Teatre de Roses un cribatge massiu amb PCR d’automostra nasal

66 casos positius de coronavirus ha registrat durant la darrera setmana a Roses, el que suposa 9 més que dimarts passat, on actualment, l’ índex de risc s’enfila fins als 802’63 punts, mentre que la taxa de reproducció és d’un 1’30.

Pel que fa als centres educatius de Roses, assenyalar que comptabilitzen a data d’avui, dimarts 4 de maig, 6 grups-classes confinats per Covid-19. En els darrers 10 dies, el nombre d’alumnat, personal docent o administratiu que han donat resultat de contagi positiu ha estat de 23 persones.

D’acord amb els terminis de confinament establerts per als centres educatius (10 dies a comptar des del darrer dia de contacte, previ resultat negatiu del tests PCR practicats), la reincorporació a les classes presencials per part del  grups confinats tindrà lloc els següents dies:

  • Institut Illa de Rodes: 1 grup confinat que tornarà a les classes el dia 7 de maig
  • Centre Escolar Empordà: 2 grups confinats que tornaran a les classes el 7 de maig
  • Escola Vicens Vives: 1 grup confinat que es reincorporarà el 8 de maig
  • Escola Montserrat Vayreda: 1 grup confinat fins al 8 de maig
  • Institut Cap Norfeu: 1 grup confinat que es reincorporarà el dia 10 de maig

L’índex de risc se situa actualment a Roses en 802’63, mentre que la taxa de reproducció és d’un 1’30, amb un total de 66 persones positives detectades al municipi durant els darrers 7 dies.

Cribratge massiu

Es recorda a la població de Roses que demà, dimecres 5 de maig, i dijous dia 6, tindrà lloc al Teatre de Roses un cribatge massiu amb PCR d’automostra nasal. Poden participar persones d’entre 16 i 60 anys, asimptomàtiques, que no hagin passat la COVID-19 en els darrers 3 mesos i que no hagin rebut cap dosi de vacunació.
Podeu consultar la informació d’aquest cribatge clicant AQUÍ.