Roses se solidaritza amb FADIR al voltant d’una arrossada benèfica

FADIR
La gent de Roses es va solidaritzar amb FADIR degustant una arrossada

Unes 250 persones assisteixen a l’arrossada benèfica anual de la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses, FADIR

FADIR
La gent de Roses es va solidaritzar amb FADIR degustant una arrossada

FADIR, la Fundació Ajuda al Discapacitat de Roses realitza al llarg de l’any múltiples serveis envers la població en general. Serveis com ara el de transport de la gent gran de la residència Pi i Sunyer, transport a les persones que fan radioteràpia, a les persones que han d’anar a l’hospital a fer rehabilitació, diàlisi i qualsevot tipus de visita mèdica.
Una entitat social que també ofereix“el servei d’acompanyament, d’assessorament, organitza tallers de manualitats, d’informàtica, de català “i en els últims anys, el que més se’ns demana, per desgràcia, en el sentit en que es necessita molt, és el repartiment d’aliments frescos”, ha afirmat el coordinador de FADIR, Manuel Pulleiro.

I per poder oferir tots aquests serveis a la ciutadania, siguin o no discapacitats, s’ha de poder obtenir uns ingressos per tal de costejar totes les despeses que suposa. Per aquest motiu FADIR va organitzar aquest passat diumenge, i com cada any per aquestes dates una arrossada popular que va tenir lloc a l’envelat de la plaça Frederic Rahola.

I al voltant de 250 persones, xifra similar a la dels darrers anys, es van donar cita a l’envelat en solidaritat de FADIR i gaudir així d’una gran arrossada, al final de la qual es van sortejar un total de 160 obsequis, entre vals i regals, repartits en 7 lots, per la qual cosa Pulleiro va“agrair a tots els presents la seva assistència, a l’Ajuntament de Roses el haver-nos cedit l’espai i a les  empreses per la seva implicació en poder donar regals, ja que sense cap de les tres parts seria possible organitzar un esdeveniment solidari-gastronòmic com aquest”.