Roses se suma a la campanya ‘Signa un vot per a la Independència’

Signa un vot per a la Independència

Els vots signats a la campanya permetran al Parlament de Catalunya prendre decisions unilaterals en el cas que el govern espanyol impedeixi la consulta

Signa un vot per a la IndependènciaEls ciutadans tenim el dret de petició. Per aquest motiu l’Assemblea Nacional Catalana va endegar la campanya ‘Signa un vot per a la Independència’, que ja s’ha celebrat a múltiples poblacions de Catalunya. Roses se suma ara, concretament a partit de demà a aquesta iniciativa per reclamar el dret fonamental de petició a favor de la declaració de la consulta sobre la independència.

Una campanya que, donada l’animadversió del govern espanyol envers la consulta, ha cobrat molta importància perquè “amb els vots recollits, si finalment el govern central impedeix la celebració de la consulta, es recolzarà el Parlament de Catalunya per a que pugui prendre decisions unilaterals en el procés d’autodeterminació”, ha afirmat el president de l’ANC de Roses, Dani Abad.

Portar a terme aquesta iniciativa no ha estat gens fàcil per la secció territorial rosinca de l’Assemblea, ja que “no és tracta de la típica recollida de signatures, sinó de signar un vot”, ha remarcat Abad. Com diu el president de l’ANC Roses, no és tracta de simplement signar un paper, sinó que la signatura del vot cadascú dels catalans està demanant, de manera individual, la celebració de la consulta en el que cas que des de Madrid no ho permetin.
Per la qual s’han hagut de formar a 24 rosincs com apoderats que, juntament amb una trentena més de voluntaris, es cuidaran que la campanya ‘Signa un vot per a la Independència’ a Roses es desenvolupi amb tota normalitat i eficiència.

Calendari i punts de Roses on es podrà signar un vot per la independència

Diumenge 23 de febrer, i diumenges 9 i 16 de març:

  • Des de les 11h fins a les 15 h a la Plaça Sant Pere i a la Rambla Ginjolers (davant l’escultura del Zigurat)
  • Des de les 10h fins a les 14h al Mercat Cobert (al costat del mercat de la fruita)

Cal destacar que s’establirà un punt fix i continu al carrer Sant Isidre, nº 39, on hi ha ubicada una corredoria d’assegurances, en la qual es podrà signar per un vot els dies laborables