Roses se supera a si mateixa en la tercera campanya “Posem-li pebrots al càncer”

“Posem-li pebrots al càncer”
Voluntàries de la Fundació Roses Contra el Càncer i una clienta del supermercat Condis ensenyant les bosses de pebrots

La gent de Roses fa que es superi la venda del nombre de bosses de pebrots a benefici de projectes de suport i atenció als malalts oncològics i les seves famílies

“Posem-li pebrots al càncer”
Voluntàries de la Fundació Roses Contra el Càncer i una clienta del supermercat Condis ensenyant les bosses de pebrots

Al 2015 va ser el primer any que la FECEC (Federació Catalana de Entitats Contra El Cáncer) i Condis Supermercats van endegar la campanya “Posem-li pebrots al càncer” amb l’objectiu fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia i difondre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats de la FECEC.

Roses, com no podia ser d’una altra manera va participar gràcies a la Fundació Roses Contra el Càncer, que va fer una crida de voluntaris que fessin possible la venda de bosses de dos pebrots (un de verd i un de vermell) al preu d’1,50 euros al Condis de la Gran Via, nº 178-184, per tal de tirar endavant amb els diners recaptats projectes de suport i atenció als pacients i familiars oncològics. Llavors es van aconseguir un total de 602 bosses, que va significar una recaptació de 1.040,40 €.

L’any passat, 2016, aquesta quantitat de bosses venudes i diners recaptats es va superar amb escreix, ja que van ser un total de 816 les bosses que els clients del supermercat de Roses van adquirir arribant a la xifra de 1.224 euros.

Enguany, la campanya es va desenvolupar durant el passat divendres i ahir dissabte, 4 de febrer, Dia Mundial Contra el Càncer, i Roses es va superar a si mateixa, millor dit els rosincs i rosinques van demostrar la seva gran solidaritat pels malalts i familiars oncològics comprant un total de 908 bosses de pebrots, que ha significat un total de 1.362 euros recaptats per a la causa de la FECEC.

Unes xifres que “ens fa estar molt contents perquè ha estat possible gràcies a la gran quantitat de voluntaris i voluntàries que han participat enguany i que ha permès que en cada torn hi hagués entre 4 i 5 voluntaris”, ha afirmat la presidenta de la Fundació Roses Contra el Càncer, Pilar Serra. Un agraïment que Serra ha volgut fer extensiu “a les treballadores del Condis, que s’han bolcat un any més en la campanya i han fet que es superés les xifra de vendes de bosses de pebrots, i com no, a la gent de Roses, que no es falla mai i demostra que és molt solidària”

Assenyalar que en aquesta tercera campanya de “Posem-li pebrots al càncer” es va desenvolupar als 450 establiments Condis de Catalunya amb la col·laboració de més de 600 voluntaris.