Roses se’n va a Madrid, a FITUR, a la recerca del turisme nacional

Roses a FITUR

La rosinca Clàudia Abad a l'estand de Roses a FITUR

L’ Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses i l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus son a FITUR, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, per promocionar la Vila com a destinació turística

Roses a FITUR
La rosinca Clàudia Abad a l’estand de Roses a FITUR

La Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR, és un dels principals aparadors turístics i Roses, com a destinació turística de primer ordre no podia faltar.
Per aquest motiu, des d’ahir 17 de gener, que es va encetar la Fira Internacional de Turisme de Madrid dirigida als professionals, l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus va ser-hi present amb un estand per promocionar els atractius turístics de la Vila als visitants de la Fira.

I serà durant el cap de setmana, quan s’obri al públic en general, quan agafarà el relleu l’Ajuntament de Roses a través de l’Àrea de Turisme per “captar principalment el turista espanyol, perquè des de el principi d’aquesta legislatura estem apostant per aquest mercat aprofitant la rapidesa de l’AVE, ja que pel que fa al turisme francès som una destinació molt consolidada”, ha assenyalat el regidor de Turisme, Fèlix Llorens.

En aquest sentit, Llorens, afirma que “hem de créixer en el turisme que s’escampa per tot el litoral del Mediterrani i atraure’ls cap a la Costa Brava perquè som un destí  de qualitat i es així com ens hem donar a conèixer”.

Cal assenyalar que la promoció de Roses a FITUR es realitza en el marc del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, inclòs a l’estand de Turisme de Catalunya.