Roses s’enlaira amb un castell per ‘Catalans want to vote’

Catalans want to vote
Pilar de 4 aixecat pels Vailets de l'Empordà al Municipal de Mas Oliva de Roses

Els Vailets de l’Empordà han construït un pilar de 4 a Roses per participar a l’iniciativa de ‘Catalans want to vote’

Catalans want to vote
Pilar de 4 aixecat pels Vailets de l’Empordà a Roses per la campanya ‘Catalans want to vote’

Uns cinc mil castellers de 71 colles diferents han participat, aquest matí, a vuit capitals europees, Londres, París, Berlín, Gènova, Roma, Lisboa i Barcelona, i 45 poblacions de Catalunya a la iniciativa d’Òminum Cultural del projecte ‘Catalans want to vote’, per tal de reivindicar el dret a decidir.

La Vila de Roses també ha estat partícip d ’aquesta iniciativa on els castellers han aixecat un pilar de 4 amb l’anxaneta ha ondejat una mini bandera amb el lema ‘Els Catalans volen votar’ en anglès.

La colla castellera de Castelló d’Empúries ha aprofitat que “haviem de venir a fer una actuació castellera pels esportistes europeus de la Copa de Roses per participar a les 12 del migdia a la convocatòria d’Òmnium Cultural”, ha explicat el cap de colla dels Vailets de l’Empordà, Adrià Caamaño.

Un acte reivindicatiu que s’ha portat a terme al camp de futbol de Mas Oliva, en el qual els representants d’Òmnium Cultural han repartit pins amb la llegenda “9N. Votar és normal en un país normal”, i que ha servit per expressar la decisió de Catalunya de formar part d’Europa com a un nou estat membre.