Roses serà present un any més a la Fira d’ocupació Alt Empordà +45

Fira d’Ocupació Alt Empordà +45

La Fira d’Ocupació Alt Empordà +45, que enguany arriba a la seva 4ª edició, tindrà lloc l’11 de març a Vilafant

La Fira d’Ocupació Alt Empordà +45, que enguany arriba a la seva 4ª edició està organitzada conjuntament  pels Ajuntaments de Castelló d’Empúries, Figueres, Vilafant i Roses, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. 

Els objectius de la Fira d’ocupació Alt Empordà +45 són impulsar la inserció laboral, estimular les empreses i entitats locals amb la finalitat d’inserir i orientar els majors de 45 anys sobre com cercar i assolir feina, i informar les empreses dels ajuts a la contractació. La dinàmica establerta és actuar com a punt de trobada entre empresariat i demandants de feina en un mateix espai, facilitant així el contacte directe entre ambdues parts i la realització dels processos de selecció de personal.

La Fira d’Ocupacio Alt Empordà + 45 vol relacionar els majors de 45 anys amb el teixit empresarial i experts en orientació ocupacional amb les finalitats de:

    • Millorar l’ocupabilitat dels majors de 45 anys amb tallers pràctics de millora de currículum i marca personal.
    • Posar en contacte a les empreses participants amb els perfils que solen contractar.
    • Informar de la realització de programes especialitzats de formació amb sortides laborals

Les empreses que tinguin vacants poden presentar les seves ofertes a través de la pàgina web www.firaocupacioae.cat fins al dia 26 de febrer.

Ofertes laborals disponibles a partir del 27 de febrer de 2020.

Per concertar entrevista amb les empreses participants a la Fira, a partir del dia 2 de març de 2020.

L’11 de març, durant la  celebració de la Fira d’Ocupació Alt Empordà +45 que tindrà lloc enguany a Vilafant, es faran les entrevistes amb les persones majors de 45 anys interessades.

D’altra banda, el 15 de maig es realitzarà a Castelló d’Empúries la Fira d’Ocupació Alt Empordà per a joves, en aquest cas destinada a ofertes laborals per a joves d’entre 16 i 29 anys.