Cinema a la Fresca

Roses serà una festa la tarda-vespre de demà diumenge per lluitar contra la leucèmia

Open Air Solidari en favor de Fundació Josep Carreras
La primera edició de l'Open Air Solidari va ser tot un èxit de participació

El passeig marítim, concretament a la plaça de Les Botxes, se celebrarà la segona edició de l’Open Air Solidari en favor de la Fundació Josep Carreras per lluitar contra la leucèmia

Demà diumenge, 7 de juliol, se celebrarà la segona edició de l’esdeveniment solidari Open Air Solidari, una jornada organitzada per la colla Wendys de Carnaval, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, que concentrarà al llarg de la tarda diferents tallers de ball i animacions al passeig marítim de Roses per recaptar fons recaptats a benefici de la Fundació Josep Carreras.

Els open air són activitats realitzades a l’aire lliure i en espais públics, una tendència de moda a Europa que ara s’expandeix al territori. La programació d’activitats s’iniciarà a les 18 hores amb una animació a càrrec de Zumbamics, a la qual seguiran l’actuació de la cantant Llum Blancafort, un taller de salsa a càrrec del rosinc Dona i un de bachata conduït per Néstor & Raquel, l’animació d’Àlex Cabarcos, per tancar, ja de nit, al voltant de les 23 hores, aquesta acció benèfica amb un concert a càrrec de Smith Grupo.

Totes les activitats tindran lloc al passeig Marítim, a l’alçada de la plaça de les Botxes, i els assistents podran col·laborar amb l’aportació d’un donatiu de 10 € que dona dret a consumicions de beguda i menjar, així com a la participació en els diferents sortejos que es realitzaran durant la jornada.
Sortejos que repartiran molts de regals gràcies a la col·laboració de diferents establiments i comerços tant de Roses de municipis del voltant, que de manera altruista han aportat per col·laborar en la causa, i que van des de vals menú per dues persones fins a un fantàstic creuer.

A la plaça de Les Botxes també s’instal·larà un carpa que servirà mojitos ben refrescants i que ajudaran a augmentar la recaptació destinada a la Fundació Josep Carreras per lluitar contra la leucèmia.