Roses s’ha engalanat de flors per a la festivitat del Corpus

Una de les ornamentacions florals que ha engalanat avui els carrers de Roses

Les catifes de flors han envaït alguns carrers de Roses pel Corpus

Una de les ornamentacions florals que ha engalanat avui els carrers de Roses

Olé, olé i olé!…
Hem cregut convenient començar aquesta informació amb aquesta interjecció que s’utilitza per aplaudir, com a forma de reconeixement de la gran tasca que han portat a terme avui els comerciants de Roses, i també particulars, en engalanar Roses amb les tradicionals catifes de flors per celebrar la festivitat del Corpus.

Cada any se superen, i avui no ha estat l’excepció, creant amb flors decoracions molt aconseguides i que deixen palés una creativitat suprema (les imatges que podeu veure a sota així ho testimonia).

L’elaboració de les tradicionals catifes de flors i d’altres creacions florals per part dels botiguers per la festa de Corpus ha engalanat els  carrers Doctor Arruga, plaça de l’Àngel, Doctor Pi i Sunyer, Trinitat, Joan Badosa, Sant Elm, Av. Montserrat, plaça Llevant, Francesc Macià i Sant Sebastià, entre d’altres.

La festa del Corpus ha anat lligada des dels inicis a la floració de la primavera, les enramades i catifes de flors, i a Roses les catifes han esdevingut l’element popular més participatiu i representatiu de la festa, convertint-se en l’element més representatiu d’aquesta festivitat.