Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Roses s’ha promocionat als Països Baixos dins la Fira Fiets En Wandelbeurs d’Utrecht

Ajuntament de Roses
L'estand de Roses a la Fira Fiets En Wandelbeurs d’Utrecht

Els turistes dels Països Baixos és un mercat prioritari per a Roses, segons el Pla de Màrqueting

Ajuntament de Roses
L’estand de Roses a la Fira Fiets En Wandelbeurs d’Utrecht

Entre els passats dies 1 i 3 de març Roses va ser-hi present a la Fira Fiets En Wandelbeurs de la ciutat d’Utrecht (Països Baixos).

El certamen és un dels més importants d’Europa en la seva categoria, i està especialitzat en senderisme, ciclisme, turisme actiu i esportiu, i degut a que el turista dels Paisos Baixos el va identificar “com a prioritari pel Pla de Màrqueting per a Roses perquè és un mercat de proximitat, ja que ens visiten principalment per carretera, hem decidit anar-hi per promocionar-nos”, ha assenyalat el regidor de Turisme, Félix Llorens.

L’Oficina de Turisme de Roses ha assistit a la Fira Fiets En Wandelbeurs, que cada any rep més de 40.000 visitants, emmarcada dins l’espai de l’Agència Catalana de Turisme.

Al llarg dels tres dies, Roses ha presentat al nombrós públic assistent l’àmplia oferta de què disposa la població per a la pràctica de diferents tipologies d’esports a l’aire lliure, així com activitats de senderisme, camins de ronda, parcs naturals, entre d’altres.